View Single Post
Old 30 Jul 2012, 01:04   #530
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Twinsen:
Fratilor, treziti-va! Nu sunteti numai voi in tara asta. In urma referendumului asta, Basescu nu a fost demis. Acum puteti sa faceti ca Redy si sa spuneti ca sunteti bucurosi de rezultat si ca cei care nu au venit la vot sunt prosti si spalati pe creier si ca voi sunteti cei mai tari. Asta nu schimba faptul ca NU aveti o majoritate larga

Un artificiu ramane un artificiu. Majoritate larga ? 8 milioane nu e majoritate larga ? Dar cum definesti tu majoritatea aia larga ?

Originally Posted by Twinsen:
Bine, hai sa zicem ca n-au fost 40% pro-demitere, ca de fapt au fost 50%. Hai sa zicem prin absurd total ca au fost 60%. Dar fara noi, aia 40-50% care nu votam USL si care nu am votat pentru demitere, n-o sa va fie bine nici voua. Ori invatam sa tragem impreuna pentru Romania ori ne batem intre noi si se duce tara de rapa.

Doar soboloanii, profitorii si mortii mai sunt cu Basescu deci ce sa trag eu cu tine ? In cel mai bun caz eu te trag pe tine. Tu nu ai tras niciodata pe nimeni in viata ta. Un impostor si un profitor de ocazie care vine cu afirmatii aberante aici si nu le mai adreseaza cand esti luat la rost, fix dupa imaginea si chipul lui Basescu.

Poate totusi iti gasesti timp sa le adresezi. Noapte buna.

Last edited by Redy : 30 Jul 2012 at 01:07.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif