View Single Post
Old 29 Jul 2012, 22:32   #52
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
1 la mana:
sigur nu e nevoie sa justifice userul alegerea. cei care se trezesc intrand pe-aici ca sa faca pe "agitatorii", nu au avut curiozitatea ca macar sa zaboveasca o secunda cu neuronul pe mesajuj de lansare a turneului.
adevarul este ca Twinsen a avut o idee excelenta, aceea de a gasi cat mai multe persoane amatoare de a vedea un film pe care tu la-i ales din milioanele care se pot gasi cu un simplu search pe net. e mare lucru sa oferi ceva ce este pe gustul unui grup destul de eterogen ca varsta si grad de cunoastere a artei cinematografice si nu vad de ce , cel care face propunerea sa primeasca bate de baseball in cap,fiindca nu poate multumi pe toata lumea. si pana la urma, este vorba doar de o propunere. exista butonul STOP la orice program de redare.nu va obliga nimeni sa fiti masochisti, numai daca vreti sa aratati putin respect si interes.
2 la mana.
imaginea filmului este deosebita( nu ma refer la peisajul auster si salbatic, evident). putine filme se pot lauda cu atata incarcatura de senzatii stranii, neclare, ce iti izbesc retina de la inceput pana la final. simti cum camera de filmat este acolo, in spate si da...parca este fixata pe spatele unui melc. cum puteam sa asistam la imagini care se derulau cu viteza cand protagonistul urca schiopatand pe o carare de munte?
cauta inadins un loc pustiu si izolat, unde sa cugete la sensul vietii. secventa aceea cand este intrebat ce cauta acolo si el raspunde simplu ca vrea sa se sinucida, nu se poate sa nu va fi placut. macar asa, ca de sictirul cu care trateaza unii oameni, primitivii, dezgustatorii, obedientii, jegosii, valoarea vietii. hei, oamenii astia n-au nimic in afara de saracie lucie pe lumea asta si fiecare clipa o traiesc din plin, exact asa cum le este soarta, limitat, ca porcul ala care guita ingozitor cand este sacrificat sau ca virgula calul care ii arde de-o parleala zdravana pe camp si ne arata ceea ce noi ( ha ha ha) ravnim in secret sa avem....
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif