Pana acum nu am vazut nici un film prost in turneul asta. La nici unul din ele nu am luat in considerare varianta cu vizionatul unei singure ore. Dar pentru a vedea filmul asta pana la capat chiar a fost nevoie de un efort de vointa. Pentru mine a fost un film dezgustator. Un colaj neinspirat si agresiv din toate ingredientele pe care probabil regizorul le-a considerat necesare pentru un film de

ARTA

.Avem nuditate octogenara, o scena de masturbare filmata
straight on, cadavre de animale la tot pasul, cu imperecheri de animale pe alocuri (scena dintre batrana si protagonist tot aici se incadreaza), dar cu prim plan pe penisul erect al calului, normal, tati burtosi cu fii la fel de burtosi si care se scobesc in nas- indicatie regizorala probabil. And so on. Si mie ar trebui sa imi placa pentru ca se aude o muzica excelenta in fundal(chiar daca am inteles ca muzica lui arvo parvat mentine
prezenta lui Dumnezeu mereu prezenta) in timp ce sunt filmate niste peisaje dragute? Prefer sa raman toata viata un ignorant in materie de filme decat sa mai vad asemenea mizerii.
Si, fara nici o intentie de a include pe orice user de aici in categoria asta de "cinefil", o sa dau si eu un citat al unei persoane careia i-a placut acest film, ca raspuns oferit altei persoane, careia nu i-a placut filmul:
"The movie got 15 wins & 8 nominations at 13 different movie festivals worldwide!! (mostly the most important and credible ones) which makes your opinion pretty much inferior. So many people, movie critics/viewers around the world can't be wrong. You are the one that is wrong, sorry

".
Thumbs Down (stiu, comentariul meu se apropie de calitatea filmului, dar nu pot scrie altfel despre filmul asta)