View Single Post
Old 28 Jul 2012, 16:57   #487
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Twinsen:
Du-te naibii in cocina unde ai invatat sa te porti ca un taran badaran. Ma-ta si tac'tu nu te-or invatat nimic in aia sapte ani de acasa, derbedeule?

Vezi ca vin rusii. Gaseste un beci si stai acolo pana te scot americani.

Ai mei m-au invatat sa gandesc, mi-au dat doar o baza dupa care a trebuit sa ma descurc singur. Modul in care ma adresez insa este direct proportional cu cine vorbesc iar daca tie nu ti s-a parut normal ti-as recomanda sa treci peste. Se pare ca nu ti s-a parut nimic revoltator la fraza respectiva ci doar ca l-am facut eu nesimtit. Pai este nesimtit pentru ca vine cu asemenea aberatii. Pe langa asta sunt MINCIUNI. Minciunile de acest fel sunt REVOLTATOARE.

Inca nu mi-ai raspuns, facem listele alea ca sa ne masuram cunostiintele de politica in general ? Nu de alta dar am descoperi cat de putina substanta se afla in spatele "bunei cresteri" cu care te mandresti.

Originally Posted by victor:
redy nu e dusmanul lui twinseen si invers. noi nu avem cum sa fim dusmani ca nu avem nimic de impartit si nimic de castigat. si nu trebuie sa ne convingem unul pe altul ca e mai bine asa decat asa.
Fiecare are "dusmanii lui", doar ca unii sunt mai ridicoli decat altii. Twinsen si compania cred in zmei, rusi, comunisti si mineri si din pacate au putin de a face cu lumea reala. Sunt masa de vot emotionala bazata pe o memorie scurta si o salbiciunea genetica sau o istorie personala de obedienta.

Pentru ei trebuie "intelectualii" sa ganedeasca in locul lor. Cand mai scoate pe gura Plesu sau Patapievici cad in fund si dau din cap afirmativ. Cand toate ciorile vopsite din PDL arata cu degetul spre altii ei intra in rosu si dau afirmativ din cap. Sunt niste lasi, niste reminescente comuniste intr-o democratie fragila. Este enervat nu pentru ca sunt prosti, pentru ca sunt, dar pentru ca stau cu democratia in gura fara sa aiba NICI o idee despre ce inseamna democratia, nici o idee, nimic.

Stati ma cu fundul pe canapea maine ca sa fiti si voi democrati, impostorilor. Dar cu siguranta nu va va fi rusine deloc ca dupa ziua de maine sa umblati iari cu democratia in gura. Crezi ca Twinsen care vine aici cu idei ca "votul individual nu conteaza" nu o sa puna stampila pe PDL ? Eh nu. O sa puna, pentru ca la fel ca si cei pe care ii admira, una zic si alta fac.

O sa incerc sa iau nu una ci doua pastile de Chillax dar PROSTIA cu care unii vin aici cu afirmatii din afara lumii in care traim este foarte enervanta. Este enervanta pentru ca sunt facute de catre cei din generatia in care ma aflu si eu si ei ar trebui sa stie mai bine, mult mai bine. Dar ce sa faci, materialul genetic e limitat. Daca il pun pe Twinsen sa imi spuna ce inseamna capitalism nu ar intelege nici daca ar citi Wikipedia pentru ca asa s-a obisnuit el sa vorbeasca despre lucruri despre care nu are nici o idee pentru ca e inconjurat de oameni ca el, de mediocritati intelectuale cu orgolii mult prea mari considerand cunostiintele generale pe care le poseda.

Imi iau o pauza de pe subiect pentru ca m-au enervat toti puii astia de comunisti care au mostenit de la parinti si bunici doar doua trasaturi, obedienta si dezinteresul de a isi depasi situatia.

Last edited by Redy : 28 Jul 2012 at 17:47.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif