View Single Post
Old 28 Jul 2012, 12:15   #483
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by rifa:
Ponta si Antonescu sunt un raspuns la minciunile si batjocura lui Basescu? Raspunsul fiind format din alte minciuni mai grosolane si o batjocura cu adevarat nociva?
Minciuni mai grosolane ? Care-s alea ? Fii mai exact. Vad ca ai o slabiciune in a afirma si a lasa lucrurile asa. Prietene, fii coerent, un pic mai mult decat propaganda pedelista daca tot incerci sa discuti o anumita tema.

Din pacate "papusile" astea doua care nu au pic de demnitate si caracter au demonstrat ce le poate pielea in doar 2 luni. Lui Basescu i-au trebuit niste anisori. Sau lucrurile in tara au mers rau in fiecare an din mandatul sau? Despre perioada 2000-2004 nu vorbiti. Despre perioada 1996-2000 nu vorbiti. Despre perioada 1992-1996 nu vorbiti. Despre perioada 1990-1992 nu vorbiti.

Si anume ce au demonstrat in astea 2 luni ? Ca vor sa il schimbe pe Basescu ? Da. De ce ? Pentru ca marea majoritatea a populatiei s-a saturat de jocurile lui politice din postura de presedinte al tarii. Asta pe langa influenta pe care o are in institutiile de cercetare care ii apara pe cei de langa el.

Pentru tara pe care o conduce Basescu nu a facut nimic intre 2004 si 2009. NIMIC. A fost reales pe mesajul de: vin comunistii, vin minerii adresat unei mari parti a publicului care este si acum lobotomizata doar ca mesajul de atunci s-a dovedit a nu fi altceva decat minciuna si impostura. Pana si lobotomizatii s-au prins, tu cand o faci ?

Ridzi pe unde e ? Pai s-a rasuflat. Anastase de ce nu face parnaie pentru furt in parlament, pe proba video nu asa. Daca votezi de doua ori la alegeri poti face si parnaie. Anastase nu e tot cetatean ? Ea poate dubla voturile cand vrea ?

Cat despre faptul ca in PSD sunt aceleasi persoane care erau in PDL acum 2 luni... Bateti campii rau de tot dragi "tovarasi".

Dar hai sa va demonstrez cat de ipocriti sunteti...

In concluzie voi vedeti USL o varianta mai buna decat PDL in momentul de fata dar tot voi recunoasteti ca in USL sunt pedelacii de-acum 2 luni de zile? HAI CA ASTA E BUNA!

In PDL au venit oameni din PSD in 2008 si acum au plecat. USL este o formatiune noua cu oameni vechi. PDL a fost deja la putere, a dat o mie de legi tampite, a incalcat constitutia si legile tarii de nenumarate ori daca vrei sa imi spui mie ca USL e acum ca PDL atunci imi pare rau ca pui botul la propaganda pedelista unde NIMIC nu trebuie schimbat si mai ales ei. Cat de convenabil pentru ei. Bineninteles ca si USL isi va luat un sut in fund dar mai e pana acolo iar orice comparatia intre cele doua formatiuni este ridicola, fie si doar din punct de vedere al timpului petrecut acolo unde au fost fiecare.

Diferenta dintre lista USL si lista PDL este ca in lista USL apar cei mai mari nenorociti care si-au facut de cap in tara asta. Desigur ca si lista PDL e jenanta... dar exista o diferenta... si inca una mare. Asa se intampla totusi cu oamenii care se informeaza numai din posturile de manele. Acolo informatiile sunt lipsa, cultura e lipsa, ignoranta e mare.

Cata ipocrizie. Mi se face scarba.

Cata prostie. Nu mi se face scarba pentru ca prostia e larg raspandita. Deci exista o diferenta mare intre PDL si USL, in favoarea PDL-ului. Iar o dai in afirmatii. Care e aia ? Mah dar tu nu esti in stare sa argumentezi nimic ? Marul e rosu, Marul e verde. Marul rosu e mai bun ca marul verde. Las-o-n pana cucului de treaba.

Ia spune-mi prietene cum e cu furtul evident si dublarea numarului de voturi la legea pensiilor in Parlament. Pe scala aia a ta de persoana "informata" unde se aseaza un asemenea act ? Intr-o democratie unde se aseaza acest act ? Iar pixelul albastru ?

Last edited by Redy : 28 Jul 2012 at 13:39.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif