View Single Post
Old 28 Jul 2012, 10:38   #482
victor
Guru

victor

1. nu am spus nimic interesant.

cati oameni spun lucruri interesante, care mai presus de toate reprezinta idei proprii si nu colaje ale gandirii altora ? ceea ce ai scris tu pe aici este interesant ? din ce punct de vedere ? noi doar discutam despre un subiect - politica - care hai sa fim seriosi este plictisitor desi curvele sunt interesante

2. "cine nu e cu noi e impotriva noastra" nu trebuie luat ad literam. tu spui : "Asa se intampla totusi cu oamenii care se informeaza numai din posturile de manele". adica cine nu gandeste ca tine.......

3. traseistii. baza a fost fsn, pnl, pnt. tot ce e creat de aici e traseism. partidele ulterioare au fost create cu oameni de la aceste partide deci oamenii care le-au format sunt traseisti. vorbesti de o baza. spui : "Politicieni s-au perindat mereu de la un partid la altul dar nucleul partidelor a ramas in marea majoritate a cazurilor neschimbat" cine e baza la pdl ? turcan, boureanu, udrea, stoica ? sau cei pe care basescu incearca sa ii izoleze in pdl ?

4. "de ce accepti sa se intoarca la putere niste oameni care sunt responsabili de cele mai mari hotii impotriva statului" de ce sa ramana la putere niste oameni care sunt responsabili de mari hotii ? ti se pare ca pdl e cinstit ? stai sa vina astia la putere in toamna sa se ia la puricat ce au facut si atunci o sa vezi

5. "Eu nu sunt de partea nimanui." deci nu tii cu pdl ? "Sunt doar de partea corectitudinii si a dreptatii" inteligenta vorba aia pretuieste pe cel ce cauta adevarurul dar ferestete de cel care crede ca l-a gasit. corectitudine ? in politica ? a trebuit sa se inventeze termenul politically correct pentru astia.

6. "Sunt impotriva ignorantei si a minciunii" ala care nu a mintit sa dea primul cu piatra. cat despre ignoranta cred ca nu intelegi termenul

7. "Acest lucru este imposibil insa in conditiile acestui referendum" acestui referendum.....hmmmmm esti aliodor cumva ? clarvazator, mama omida sau dumnezeu ?

8. "as considera o mai mare victorie daca s-ar prezenta lumea la vot si 50%+1 ar vota NU."
asta este ruptura de realitate. lumea este impotriva lui basescu in proportie covarsitoare si nu ai ce sa faci

9. "Maine nu este "doar CU sau FARA Basescu". Daca asta s-a inteles atunci cu parere de rau habar n-ai de ce te duci la vot" iar ideea stalinista ? daca nu gandesc ca tine inseamna ca habar nu am ? esti detinatorul adevarului absolut ?

10. "punand in locul lui niste lepre care au furat de doua ori mai mult decat chioru" pe 29 nu se pune nimic in locul lui(asta ca sa vezi cat habar ai tu) se va pune peste 2 luni la vot.

11. "Cat despre ce nenorociri au facut cei din PDL... asta se cunoaste" eu nu cunosc, eu vreau sa cunosc, poti imi spui ce nenorociri au facut cei din pdl?

12. "Faptul ca a picat PDL-ul nu o sa scoata mare lucru la iveala" nu dar dupa cum spuneam vor incepe si ei sa faca spa la rahova. asa cum cu psd la putere nastase nu avea nici o sansa sa ajunga unde e acum, cu pdl la putere nici ridzi si fara numar nu se vor caza la comun

13."Astea cu pensiile si salariile sunt povesti. Astea-s lucruri pentru cei care nu cunosc economie, politica externa si interna." iar cei ce cunosc economie poilitica interna si externa spun azi ca nu se taie ca nu suntem in criza si dupa o luna o dau la intors.

14. " Asta sunt gogosi pentru mase" si doar o parte vinde gogosi? toti vand gogosi iar masele voteaza

15. "La toamna votam USL. Mai bine sclavi la rusi decat sclavii jidanilor. Cam asta e mentalitatea care ma sperie. " ai muscat gogoasa mentru mase ?

16. "Sunt sigur ca esti unul din cei care vor vota la toamna... cu PSD si cu OPRESCU " na ca nu esti aliodor si nu detii adevarul absolut. din 90 tin cu pnl si voi vota cu ei in continuare.

P.S. tot nu mi-ai dat cateva nume de la pdl
And love you if I can
Renaissance

Last edited by victor : 28 Jul 2012 at 10:43.
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif