View Single Post
Old 28 Jul 2012, 08:04   #481
rifa
Guru

rifa

Originally Posted by victor:
rifa ai talente de politician. raspunzi la ce nu esti intrebat, deviezi subiectul si mergi pe celebra idee stalinista cine nu e cu noi e impotriva noastra.

eu nu am nimic cu pdlul chiar consider ca poate fi un partid care are "In viitor" sanse, fara basescu si cateva posete. dar te-am rugam numeste tu niste oameni de valoare de acolo.

"Diferenta dintre lista USL si lista PDL este ca in lista USL apar cei mai mari nenorociti care si-au facut de cap in tara asta."

asta pentru ca s-a schimbat un regim si s-a putut afla ce au facut cei de la psd. acum ca se schimba regimul pdl o sa aflam ce nenorociri au facut cei de la pdl. cu basescu la putere tu ce zici vom afla ce a facut blejnar ? sau udrea ? sau videanu ? sau...... fara numar, fara numar ca tot ma categorisesti ca ma informez pe posturile de manele.

dar DEVIEM maine nu vom vota pdl contra usl, dupa cum ti-am spus la toamna cand vom vota PARTIDE s-ar putea sa ai surpriza ca nu mai exista pdl ca se numeste pol de dreapta in roz bombon si nu mai e usl ca psd cu unpr raman separat de pnl ca pentru presedinte va candida oprescu si nu antonescu si iar .....fara numar fara numar. pana la toamna se pot intampla multe.

maine e doar CU sau FARA basescu. ce zici spre deosebire de noi manelistii ai capacitatea de a te duce maine la vot sa raspunzi la aceasta intrebare simpla sau vei sta acasa sa rezolvi ecuatii?

N-ai spus nimic interesant si ma acuzi de lucruri pe care tu singur le faci. Nici tu nu ai raspuns de ce accepti sa se intoarca la putere niste oameni care sunt responsabili de cele mai mari hotii impotriva statului. Nici tu nu ai dat un raspuns vizavi de problema "traseistilor" si de gafa din acea logica.

Nu merg deloc pe ideea stalinista... "cine nu e cu noi e impotriva noastra". Eu doar observ. Eu nu sunt de partea nimanui. Sunt doar de partea corectitudinii si a dreptatii. Sunt impotriva ignorantei si a minciunii. Iau partea celor care merita pe moment. Iau decizia corecta pentru viitorul tarii si nu pentru bunul meu plac. Daca am sa merg la vot am sa votez "NU". Problema e ca mai usor se fura un vot "NU" decat un vot inexistent. Exista un motiv onorabil si in lipsa de la vot. Desigur... as considera o mai mare victorie daca s-ar prezenta lumea la vot si 50%+1 ar vota NU. Acest lucru este imposibil insa in conditiile acestui referendum.

Maine nu este "doar CU sau FARA Basescu". Daca asta s-a inteles atunci cu parere de rau habar n-ai de ce te duci la vot. Niciodata in politica nu se participa doar la o decizie pe termen scurt. Toate au efecte pe termen scurt SI LUNG. Voi chiar credeti ca e o gluma si ca marinarul betiv trebuie dat jos pentru ca a "furat" punand in locul lui niste lepre care au furat de doua ori mai mult decat chioru.

Cat despre ce nenorociri au facut cei din PDL... asta se cunoaste. Faptul ca a picat PDL-ul nu o sa scoata mare lucru la iveala. Lucrurile sunt mult mai complicate. Majoritatea oamenilor care sunt impotriva lui Basescu habar n-au de ce sunt impotriva lui. Nu au niste motive concrete. Si asta e valabil si pentru uslacii astia de posteaza aici pe forum. Astea cu pensiile si salariile sunt povesti. Astea-s lucruri pentru cei care nu cunosc economie, politica externa si interna. Asta sunt gogosi pentru mase.

Si nu bagati dosarul flota aici ca nu are nici o relevanta. In dosarul flota este implicat si tovarasul Nastase daca nu stiati. Dar deh. Campania uslacilor este fixata impotriva lui Basescu ignorand partea lor de vina. Si voi inghiti toate lucrurile astea zambind.

Uite o bomboana mestecata de ceva vreme de sustinatorii USL. "La toamna votam USL. Mai bine sclavi la rusi decat sclavii jidanilor." Cam asta e mentalitatea care ma sperie.

Sunt sigur ca esti unul din cei care vor vota la toamna... cu PSD si cu OPRESCU indiferent de ce varianta ar veni din partea cealalta.

Last edited by rifa : 28 Jul 2012 at 08:10.
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif