View Single Post
Old 28 Jul 2012, 00:46   #27
rifa
Guru

rifa

Cred ca filmul devine mai bun cu o a doua vizionare.

Cat despre Bane. Mi se pare mult mai interesant ca villain decat Joker.

Planul pe care-l pune la bataie, precum si motivele din spatele actiunilor sale... + faptul ca spre final Nolan il arata total diferit fata de acea bruta.

Un lucru amuzant... Hardy are la un moment dat acel mers leganat de cocalar. Partea buna e ca i se potriveste perfect...

Ca film mi se pare mai complex decat TDK. Trateaza mai multe evenimente/subiecte importante pentru societatea contemporana.

Ceea ce cred eu ca e si mai interesant e cum Nolan a reusit sa creeze ceva diferit de fiecare data. Majoritatea trilogiilor merg pe o singura linie. Aici lucrurile au stat invers.

Originally Posted by oneflyride:

Mie unile replici ale lui Bane mi s-au parut cam cheesy si prost scrise, altele fascinante.
N-am avut o problema cu asta deci nu pot sa comentez.

Originally Posted by oneflyride:
Da, ideile sunt , dar (parerea mea) nu sunt dezvoltate foarte bine si chestia cu bomba atomica e deja cliche , sa fim sinceri. In plus, care-i rostul revolutiei daca bomba explodeaza.
Rostul revolutiei este explicat in film.

Cat despre cliseu, cred eu ca mai importanta a fost executia. Bomba atomica este un cliseu si cu siguranta lumea s-a plictisit de lucrul asta tocmai pentru ca au aparut 1000 de filme proaste care s-au folosit de cliseul asta.

Nolan l-a luat si l-a revitalizat din punctul meu de vedere.

Se putea lucra mai mult la o parte din coregrafii in rest a fost ce trebuie. Poate si finalul putea sa fie mai "Inception" decat a fost. Cred ca daca nu arata acel cadru... era mult mai interesant pentru public. Raspunsul era in film dar era nevoie de o atentie mai mare.

Last edited by rifa : 28 Jul 2012 at 00:53.
rifa is offline   Reply With Quote sendpm.gif