View Single Post
Old 27 Jul 2012, 16:42   #477
Redy
Guru

Redy

Uite, daca vrei material de citit poti sa verifici posturile mele din 2009 de pe un alt forum (plin de basisti).

Uite ce ziceam eu in 2009 cand Basescu era cu reforma in gura, dar nu cea administrativa, aia a fost mai tarziu prin 2011: http://forum.computergames.ro/91-pol...l#post40194279

Originally Posted by Redy:
Daca vroia sa ma impresioneze atunci mergea spre re-organizarea Romaniei in zone putin mai mari cum de altfel parca am auzis pe cineva vorbind. As vrea sa nu mai avem 41 de judete ci vreo maxim 12. Daca insa vroia sa faca ceva o facea acum ceva timp si nu in campania electorala. Omu nu are nici o idee. As putea sa trec peste anumite lucruri daca imi dovedea ca gandeste, insa din pacate nu a facut-o, este un mistocar incapabil care hahaie si danseaza cu croitorese si vorbeste la "per tu".

Ghici ce au facut in 2010/11 ? Au propus re-organizarea teritoriala cam in acelasi interval in care il vroiam si eu. Sunt vizonar sau nu ? Hahahahaha. Pana sa auzi din gurile basistilor de reorganizarea administrativa nici nu ti-a trecut prin cap pentru ca nu te-ai gandit ca ar fi nevoie de asa ceva. Nu-i asa ? Si tu vrei ca lumea sa creada ca vine dracul daca Antonescu va deveni presedinte si ca asta ai rationalizat tu si nu ai copiat. Sa fim seriosi Twinsen.

Facem un exercitiu ? Hai sa facem amandoi o lista cu ce ai vrea sa fie facut in viitor, nu conteaza de ce forta politica. Hai sa facem sa vedem daca tu poti iesi din propaganda pedelista sau "sa fie ca in Germania" si avem o discutie de idei. Ale mele nu sunt asa noi dar sunt aplicate prin Europa. Te bagi ? Cata politica europeana stii tu ? Modelul meu spre care aspir si rezonez este cel din Marea Britanie deci probabil ca as include mai multe masuri administrativa asemanatoare cu cele de acolo. Nu la nivel de taxe si economie, suntem foarte diferiti, dar la nivel de organizare teritoriala si administrativa.

Last edited by Redy : 27 Jul 2012 at 17:27.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif