Adica suporterii PDL ramasi acum nu sunt prosti, ignoranti sau pur si simplu fanatici ? Este o realitate si doar vorbind cu tine pe acest thread ai aratat destula ignoranta si memorie selectiva ca macar tu sa nu poti sa imi arunci in fata "fanatismul" pe care sugerezi ca l-as avea.
Oare prin cate culori trebuie sa treaca acest partid pana sa fie tinut responsabil in acelasi mod cum au fost tinuti altii in trecut si cum ii tineti voi pe cei care s-au urcat pe valul impotriva dispretului multicoloratilor ?
Pana nu de mult spuneai ca ai trait in comunism si gata, tu nu mai vrei decat capitalism. Ca si cum ar exista doar cele doua parti si nu poti sari decat din una in alta. Acum ma scuzi, dar aia este o gandire rudimentara, singura de care se poate folosi Basescu si PDL pentru a ramane la butoane. Sa nu uitam insa ca ai luat o comparatie de genul "daca as avea de ales intre Basescu si Eva Kent" in sensul literal al frazei, deci oricat de mult ai incerca nu poti fi suspectat de o introspectie prea adanca.
Eu iti doresc sa depasesti faza, chiar daca ii stampilezi pe astia de la PDL pana vor disparea dar e dezamagitor ca intelegerea evenimentelor este asemanatoare cu a unui strungar, si nu in sens peiorativ. Viitorul nu-i deloc luminos si vad asta in cei din generatia mea. Procentul de prosti este intotdeauna celasi, materialul genetic este acelasi.
Mai trebuie vreo cateva mii de ani ca pe aceste meleaguri sa creasca natural o notiune despre ce inseaman democratie si cum arata o economie sanatoasa. Pana atunci limitarea "democratiei" va fi cota unica si daca nu esti de acord cu ea este comunist. Atat poate acomoda deocamdata creierilor puilor de comunisti care inca cauta figuri autoritare care sa face ei treaba lor. Cauta intelectuali care sa gandeasca pentru ei si politicieni care sa ii umileasca si sa le spune povesti cu eroi si zmei.
Last edited by Redy : 27 Jul 2012 at 15:28.
|