Uiti ce ai zis prietene. Ai zis ca cine se duce si voteaza DA e nauc si tu te cari din tara. Tu ai facut o alegere si acum imi spui mie de USL ?
Nu sunt fan/suporter USL ci este doar un "mariaj" de conjuctura daca vrei. Atat Ponta cat si Antonescu nu sunt niste minti luminate ci doar un raspuns la un nenorocit ca Basescu, adica un raspuns la impostura si minciuna cu mai putina/sau aceasi impostura si minciuna dar care poate fi pusa sub presiune mai mult decat este actuala putere pentru ca medicul pe care l-a lasat in urma lui Basescu nu este unul al dialogului. Trebuie sa fii trepanat sa crezi ca in urma unui proiectill poate fi altceva decat moarte si pamant. Cred ca ai niste asteptari un pic cam nerealiste in ceea ce priveste USL. Alianta DA a fost un raspuns la mizeriile facute de Nastase si clica de nenorociti de atunci. Vrei sa imi spui ca toti care au votat cu DA au crezut trup si suflet in acea constructie ? Daca da atunci esti un pic mai credul decat crezi tu ca esti si nu ar trebui sa te bagi in analize prea complicate.
Originally Posted by rifa:
Vorbesti mult si fara rost. Ti-am mai spus asta de cateva ori. Te grabesti sa tragi cele mai idioate concluzii.
|
Ca orice pedelac* care nu pricepe ironia, spui chestia asta dupa care incepi un sir lung de concluzii idioate. Lol.

Dupa cum urmeaza:
Nu e vorba de Basescu aici.
Este vorba de lipsa unor motive concrete pentru care merita sa sustii un partid precum USL sa ramana la guvernare si pe un analfabet ca Antonescu sa ajunga presedinte.
|
Poftim ? Si anume cum il sustragi pe Basescu din toate evenimentele din ultimii 8 ani inclusiv in cele de astazi ? Sunt curios.
USL este o alianta si nu un partid. Nu au interese comune decat conjuncturale. USL inseamna in primul rand o alianta impotriva sistemului impus de Basescu in aceasi masura in care DA a fost impotriva lui Nastase. Sper sa fie clar acum.
Tu crezi ca privesti spre viitor cu intentii bune dar defapt esti un fricos care ignora prezentul si istoria crezand ca facand acest lucruri poti face alegeri mai bune. Este exact invers din pacate.
Daca erai asa de corect incercai macar sa vezi cu cine votezi. Ce oameni sunt in USL. Ce oameni sunt in PDL. Care varianta este mai buna? Ce e mai rentabil? Sa vad la 5 metri in fata sau la 2? Eu sincer prefer la 5... chiar daca si in cazul asta sunt aproape orb.
|
Asa. Ce oameni sunt in PDL ?
Dar tu fiind corect cu cine votezi ? Ia sa invat si eu sa fiu corect. Ajuta-ma. Nu doar lasa niste afirmatii cum ca esti corect. Care sunt ideile dupa care tu ajungi la concluzii. Uite, pot sa uit de postul asta pe care l-ai scris care este plin de tampenii. Putem incepe din nou. Spune-mi care sunt indiciile acelea unei alegeri corecte.
*pedelac = persoana fara o avengura istorica a evenimentelor