Originally Posted by Redy:
Aaaaa, deci daca nu iese ca tine trebuie sa te cari. A dracu democratie.  Tu vrei sa ne spui ca tu ramai in tara doar daca Base ramane presedinte altfel o sa te cari afara ? Daca intradevar gandesti in acesti termeni si nu mai poti sta decat cu Basescu la butoane, cand nu ar trebui sa aiba butoane atunci regret sa iti spun dar singurul loc unde ai putea pleca tu este in Spania la capsuni. Drum bun. Totusi nu cred ca iti va place nici acolo pentru ca acolo conducatorul tarii nu hahaie, nu-i securist, nu loveste copii si nici nu se implica in jocul politic al tarii din pozitia de rege, si asta doar asa la suprafata.
|
Vorbesti mult si fara rost. Ti-am mai spus asta de cateva ori. Te grabesti sa tragi cele mai idioate concluzii.
Nu e vorba de Basescu aici.
Este vorba de lipsa unor motive concrete pentru care merita sa sustii un partid precum USL sa ramana la guvernare si pe un analfabet ca Antonescu sa ajunga presedinte.
Daca erai asa de corect incercai macar sa vezi cu cine votezi. Ce oameni sunt in USL. Ce oameni sunt in PDL. Care varianta este mai buna? Ce e mai rentabil? Sa vad la 5 metri in fata sau la 2? Eu sincer prefer la 5... chiar daca si in cazul asta sunt aproape orb.