View Single Post
Old 27 Jul 2012, 01:07   #459
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Liviu-:
M-ai inteles gresit, cum ziceam ca se si intampla in discutiile astea. Nu am vreo admiratie pentru Plesu, il vad doar ca pe un om invatat. Citatul l-am pus aici pentru ca mi se pare corect, exact acelasi lucru il ziceam si eu despre Antonescu in urma cu cateva saptamani.

Cred ca din partea ta are o mai mare importanta decat din partea lui Plesu. Stiu ca multi cad in fund in fata unor citate de Plesu pentru ca nu stau sa le citeasca sau sa le inteleaga. L-au pus deja pe piedestal si nu il mai dau jos. Nici nu mai au nevoie sa gandeasca, doar citesc din "intelectuali" sau alte "autoriati morale".

Nu vad de ce ai crede daca imi dai un citat din Plesu are mai multa valoare decat venit de la tine, nu are. Nu ma impresioneaza numele. Sunt persoane mult mai inteligente decat el doar ca nu s-au nascut in Romania.

Nu vreau sa mai continui discutia asta, au inceput sa mi se para foarte obositoare, iar cu toate evenimentele din ultima vreme cam tot ce tine de politica incepe sa-mi provoace o reactie asemanatoare celei pe care o avea Alex din Portocala mecania. Nici emisiuni nu prea mai vad, nici ziare nu prea mai citesc, stiu ce au de zis toti si toti ma plictisesc, dar uneori mai sunt curios sa vad cat de departe pot sa mearga. In fine, am plecat la somn, dimineata am vizionare la TDKR.

Adunate cred ca am vreo 5 minute la televizor pe data de azi. Nu cred ca mai exista nimic nou sau nimic de spus care sa imi schimbe parerea in legatura cu Base si ai lui. Ar trebui sa fiu schizofrenic sa ma sucesc deodata.

Noapte buna si distractie placuta la TDKR. Eu il vad sambata sau duminica, mai vad.

PS: La tine si la Twinsen admir faptul ca nu pareti sa va fi pierdut deloc vlaga, facand abastractie de particularitale fiecaruia.

EEEEEEEEEEEEEEWWWW ! Cu particularitati sau nu, as vrea sa nu intru in aceasi propozitie cu Twinsen.

PS: Uite, daca vrei sa iti dau un nume cu ale carui pareri rezonez dar nu sunt nici acolo de acord in totalitate: Christopher Hitchens. Nu ma inchin nici la el, nici nu i-ar fi placut, dar cand vad fani CTP sau Ciutacu sau alora doi de la EVZ nu pot decat sa zambesc.

Last edited by Redy : 27 Jul 2012 at 01:15.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif