Uite, spune-mi tu cum vrei sa interpretez textul de mai sus si o voi face. Plesu care a jucat hora cu Basescu sau Plesu cel deziluzionat si ipocrit. Cred ca textul tine mai multa apa in al doilea caz decat in primul.
Sunt de acord ca asa este situatia dar as prefera sa nu vina textul de la cineva care "dansa" cu Basescu pentru ca nici el nu a avut nimic de arata decat talentul de a prosti in fata, unul prostit fiind chiar Plesu.
Citatul asta insa este absolut imbecil: "Uitati-va la CV-ul lui Mitterrand, al lui de Gaulle, al lui Helmut Kohl. Sunt oameni care au crescut intr-o anumita calificare umana si profesionala. Nu se poate sa te trezesti peste noapte conducand un stat si spunand “Ich bin ein Berliner"
Acum ma adresez lui. Pai ba grasule, cum poti sa compari o tara care iese din comunism cu Germania si Franta ? Ori esti prost ori incerci sa faci un atac politic sau un comentariu politic pentru prosti. Dar aia din Afganistan crezi ca au CV-uri ? Crezi ca de aia o duc aia prost ca nu au CV-uri ? Cat de tampit sa fii sa spui asa ceva. Incredibil. Asta e intelectual ? Ai de capu` meu. Intelectual pentru prostovani.
Originally Posted by Liviu-:
In general da, asta e impresia mea. Nu cred ca are sens sa discutam asta, e fara miza.
|
Cred ca modelul de liberal la care te gandesti e mai mult unul autohton, indepartat de sensul adevarat al ideologiei liberale. Daca ar fi sa ma declar ceva, ceea ce ar fi o simplificare mare, ar fi sa ma declar liberal. Nu insa liberal de Romania pentru ca aici liberalismul inseamna taxa de 16% si atat.