De propaganda cred ca inca nu pot fi acuzat din moment ce am prezentat documente scrise si semnate + fisiere video in care fiecare se explica, cu atat mai mult cu cat e vorba de partile acuzate. In rest n-au fost decat pareri proprii fara sa bag afirmatii in gura cuiva, lucruri pe care putini din topicul asta le-au facut in modul asta.
LE: PNL nici in cel mai fericit vis nu se apropie de 30% si cred ca te inseli: PNL e cel putin la fel de apropiat de modul PSD de a face politica. Nu au dat-o in bara cand au facut alianta cu PD, ci atunci cand au renuntat complet la a fi un partid liberal si au devenit mai degraba unul de centru stanga. Mie mi se pare mult mai macabra conducerea PNL si oamenii pe care-i scot la TV decat echivalentii din PSD (mai putin Sova, ala depaseste orice imaginatie). Sunt sigur ca exista unii dati la o parte de Antonescu care nu mai pot rezista foarte mult sub actuala directie a partidului, Chiliman fiind unul dintre ei. Mai grav pentru ei e ca dupa ultimele actiuni sigur au pierdut o parte importanta a sustinatorilor intelectuali. Nu neaparat i-a pierdut in defavoarea altora, ci probabil pur si simplu i-a scarbit atat de tare incat sa nu le mai trebuiasca vot cat or trai.
Last edited by Liviu- : 27 Jul 2012 at 00:13.
|