View Single Post
Old 26 Jul 2012, 23:58   #449
Redy
Guru

Redy

Eu il creditez pe Ponta cu mai putina incredere decat o faci tu in Monica Macovei si Preda. La fel e si cu bunavointa.

In ceea ce priveste chestia asta, in "gafa" lui Ponta vad ca tii scorul. Sincer eu nu-l tin. Dar sunt curios cu cine joaca Ponta si cat e scorul general ca sa pricep si eu substanta scorului si cum afecteaza el jocul.

Daca a semnat mizeria aia si prin "in principiu" a vrut sa invalideze tampeniile lui Dogaru atunci e un prost. Nu m-ar mira, si staful lui si al celor de la PNL este incredibil de prost. Sunt de acord ca trebuia sa scoata porcaria aia de acolo cand a semnat prima foaia sau ce a zis el ca a semnat. Da, asa trebuia sa faca. Dar de acolo pana sa ajungi la desfiintarea institutiilor statului mi se pare un drum foarte lung mai ales ca in documentul ala sau ce dracu e spuneau ca de pe 18 iulie vor faca o forma definitiva, asta inseamnand ca NU TOT CE ERA ACOLO a fost acceptat ca si cerinte. Hai ca nu e greu. Chiar daca era mizeria aia acolo, era clar ca asemenea prostie NU putea intra pe nici un act viitor si definitiv.

Nu imi place insa ca lupti cu arme propagandistice cand discuti de semantica in principiu si sincer nu as vrea sa ajungem sa ne contrazicem aiurea. Nu e asa cum spui tu si iti dau doar un examplu.

In principiu sunt de acord ca unii criminali nu pot fi recuperati si ca executia criminalilor este justificata insa in realitate dovezile nu sunt intotdeauna atat de clare incat o astfel de decizie sa fie luata in proportie de 100% pentru toti suspectii de crima.

Originally Posted by Liviu-:
LE: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...e-deschisa.htm

Omul asta nu ar fi trimis o astfel de scrisoare deschisa daca nu s-ar fi intamplat nimic. Incearca el sa pastreze aparentele (ca e nevoie de explicatii bla bla bla), dar el realizeaza foarte bine ce mare gafa s-a facut. Apropo, am o mica impresie ca in PNL o sa rasara ceva revoltati daca lucrurile continua in halul asta.

PNL e partid de 15%, hai 30% maxim. Intr-o tara cu 50% oameni la tara nu vad cum ar putea lua mai mult. PDL este doar o cioara vopsita, de aia a putut lua mai mult pentru ca foloseste metodele vechiului PSD la tara si mai ia si prostii care mai sunt la oras, si sunt multi.

PNL-ul nu exista ca partid principal de guvernare, nu are putere si sa fim seriosi, nici oameni.

PSD-ul o poate da cu pensionarii, saracii, etc si cum sunt destui va lua intotdeauna mai mult decat PNL. PNL a dat-o in bara cand a facut alianta cu PD si aia i-au mancat.

Last edited by Redy : 27 Jul 2012 at 00:03.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif