View Single Post
Old 26 Jul 2012, 23:18   #448
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by Redy:
Deci aici Ponta minte aici: „Eu am semnat o pagină, atât. Nici nu cunosc restul obiectivelor. Este o făcătură clasică prin punerea alături a două documente care nu sunt legate. Restul, ce vor ceilalţi oameni nu este problema noastră”

Deci Ponta minte ca nu a semnat ce a semnat el semnand desfiintarea institutiilor respective. Nu are sens. Nu are nici un sens, este o aberatie. Nu il suspectez pe Ponta de intentii marete dar nici chiar asa.

Refuz sa cred ca arati atata bunavointa fata de Ponta la cate gafe face de 2 luni incoace. Omul face 180 de grade in mai putin de o zi in declaratii si tu crezi ca-i e greu sa minta acum? Citeste pagina respectiva unde scrie de o lista. Nu are cum sa semneze prima pagina fara sa existe acea lista despre care se zice clar acolo. Exista inregistrari (nu le gasesc acum) in care apar toti astia prin ianuarie si vorbesc despre lista respectiva. Daca Ponta nu stia ce contine e la fel de grav ca a semnat ceva necunoscut. Oricum ar fi a dat-o in bara... iar.

Originally Posted by Redy:
Sa zicem ca a mintit, sa ducem totul in nebunie. Tu vrei sa spui ca in principiu inseamna TOATA lista aia de cereri sau ce dracu e ?

Pai nu poti sa-ti pui semnatura pe o lista intreaga si sa zici ca in principiu esti de acord cu ea. In principiu inseamna ca esti de acord cu ideile ei. Daca era responsabil ii punea pe aia sa scoata aberatiile alea.

Exista doua posibilitati:

1. Nu stia ce contine lista, caz in care e grav ca a semnat
2. A facut-o stiind foarte bine ce continea, stiind ca nu poate fi indeplinit si ca ar fi trebuit sa ceara scoaterea lor. Nu a facut-o, a semnat si iar e grav.

Tu nu observi cat de iresponsabili sunt? Sunt in stare sa-i minta pe toti acum, ei merg pe ideea de facem absolut orice pana avem puterea, iar apoi lumea uita. Au nevoie de tot sprijinul pe care-l pot gasi pana ajung complet la putere in toamna, fie ca-i mint chiar pe aia, pe noi, pe UE sau pe mama lor.

Pana una alta Dogaru a fost recompensat pentru munca lui asidua din Piata Universitatii. Nu stiu daca deja a fost adoptata legea cu pensiliile revolutionarilor sau e inca inproiect, dar e mai mult decat clar de ce exista legea respectiva.

Cat despre Ponta, uita-te la cum si-a jignit propria universitate, n-are pic de decenta. E prins cu mata-n sac pe propria prostie si nu da deloc inpoi, dar din unele locuri se vede doar ca Basescu tine de scaun.

Nu mai zic de organizarea referendumului, e creat special ca sa se fraudeze cat mai mult, dar tot numai dintr-o parte se vede ca Basescu e las si ca alege calea usoara. Pai ce sansa ar avea la organizarea asta?

Ok, Basescu e ingrozitor, dar pe mine ma ingrozeste mult mai tare modul in care in doar 2 luni astia au facut mult mai multe mizerii decat Basescu si Boc in cativa ani. De asta au sarit si astia din UE, ok, joci murdar, dar pana unde? Mai toate atacurile USL se fac fara dovezi, doar prin declaratii, ca exista nu stiu ce vila care probabil e pentru Basescu, ca hidroelectrica bla bla (si cand citesti stenogramele PNL vezi ca pana si ei realizeaza ca principalii vinovati tot ei sunt), ca are doua dosare (a prezentat vreo cineva un document oficial?) etc. De cealalta parte se ataca prin decizii oficiale CCR, prin texte de lege, prin documente oficiale semnate, prin decizii de partid semnate etc. De data asta cel putin jocul murdar al USL e incomparabil mai murdar fata de cel al PDL. Eu nu vreau sa-i vad pe astia cu toate puterea, le ajunge guvernul si parlamentul, dar ma ingrozesc cand ma gandesc ca asta fac ei inainte de alegeri. Pai cum o fi dupa ce au toata puterea? Oricum de acum nu mai conteaza, din partea mea pot sa-l suspende pe Basescu, daca nu se intampla asta o sa continue circul, dar mi-e teama ca daca se intampla asta acum o sa castige Antonescu presedentia.

LE: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...e-deschisa.htm

Omul asta nu ar fi trimis o astfel de scrisoare deschisa daca nu s-ar fi intamplat nimic. Incearca el sa pastreze aparentele (ca e nevoie de explicatii bla bla bla), dar el realizeaza foarte bine ce mare gafa s-a facut. Apropo, am o mica impresie ca in PNL o sa rasara ceva revoltati daca lucrurile continua in halul asta.

LE2: Simt ca m-am implicat iar prea mult in topicul asta. De asta nu-mi plac discutiile politice pe forum-uri. Zici ceva, esti inteles gresit sau partial, apoi esti nevoit sa explici, apoi iar esti inteles gresit sau partial legat de acelasi lucru sau de altul si tot asa. Nu se termina niciodata. Si intotdeauna scrii mult mai putin decat stii sau ai impresia ca stii, tot timpul gasesti ceva sa contraargumentezi, mai stupid sau mai putin stupid, mai adevarat sau mai fals etc. E o discutie infinita si in special inutila.

Last edited by Liviu- : 26 Jul 2012 at 23:49.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif