View Single Post
Old 26 Jul 2012, 23:03   #447
Redy
Guru

Redy

Deci Ponta minte aici: „Eu am semnat o pagină, atât. Nici nu cunosc restul obiectivelor. Este o făcătură clasică prin punerea alături a două documente care nu sunt legate. Restul, ce vor ceilalţi oameni nu este problema noastră”

Deci Ponta minte ca nu a semnat ce a semnat el semnand desfiintarea institutiilor respective. Nu are sens. Nu are nici un sens, este o aberatie. Nu il suspectez pe Ponta de intentii marete dar nici chiar asa.

Sa zicem ca a mintit, sa ducem totul in nebunie. Tu vrei sa spui ca in principiu inseamna TOATA lista aia de cereri sau ce dracu e ? Si daca si tu zici ca nu intentioneaza Ponta sa faca asa ceva, zic eu ca doar un nebun ar face asa ceva sau crede asemenea prostie, deci nu il suspectam de nebunie atunci care e problema exact ?

Am inteles ca Antena 3 e de rahat si ca PSD e ciuma dar chiar in halul asta ? E o aberatie tot "scandalul" asta. Doar un retardat poate pune botul la asa ceva. Iar Dogaru ala e si mai tampit daca cere asa ceva. Nu exista nici un act in care vreun Gigel sa se angajeze sa desfiinteze vreo instutite, oricat de mult ar vrea Dogaru, Motanu sau cum ii mai cheama pe astia. Nebuni sunt destui.

Last edited by Redy : 26 Jul 2012 at 23:13.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif