Originally Posted by Liviu-:
Nu poti semna un document in care zici ca faci opusul a ceea ce i-ai zis lui Barosso cu o zi mai inainte. Problema nu e ca as avea impresia ca face chestiile astea, problema e ca a semnat ca le-ar face si ca acum zice ca nu a facut-o. Si o semantura pe un document nu e o vorba, dar si daca era vorba se taxa (vezi declaratiile contra CCR taxate).
|
Nu scria acolo pe nu stiu ce foaie ca astia de la USL nu intentioneaza sa desfiinteze institutiile alea ? Nu asa scria acolo ? Unde pot gasi si eu documentul ala ca am vazut azi un fragment in care scria clar ca nu intentioneaza sa desfiinteze alea.
Cine crede ca desfiinteaza toate mizeriile alea nu poate fi decat nebun cu capul. Imi pare rau, trebuie sa fii imbecil sa crezi ca orice partid, subliniez ORICE partid, s-ar angaja sa desfiinteze institutiile respective sau ca ar intentiona asa ceva. Asta mai ales cand suntem sub supraveghere internationala. Nu e nimeni atat de nebun fie ca e de la PDL, PNL, PSD, pana culului.
M-am uitat si eu acum pe Gandul un pic si citez:
"Problema apare pe "lista obiectivelor" cerute de CNSC. Printre ele, ca obiective imediate, se prevede "desfiinţarea structurilor de poliţie politică de tip stalinist şi a instrumentelor politice tip Curtea Constituţională, ANI, DNA, CNSAS".
Această listă a obiectivelor nu este semnată de liderii USL. "
Liviu, ce mama dracu facem aici ? Campanie imbecila pentru PDL ? Deci tie ti-a trecut prin cap ca astia vor sa desfiinteze aberatiile alea ? Nu serios, tu crezi ca un om politic ar fi de acord si ar actiona pentru asa ceva ? E nebunie curata.
Citez tot din Gandul:
Originally Posted by Pontalaul:
Victor Ponta: Este o tâmpenie
Premierul Victor Ponta contrazice însă afirmaţiile liderului SCMD. El spune că totul este „o minciună ordinară de campanie” şi că ideea desfiinţării CCR, ANI, DNA, CNSAS este o „tâmpenie.
„Este o tâmpenie, cum să fim de acord cu desfiinţarea Curţii Constituţionale, a ANI, a DNA, a CNSAS. Nu se poate aşa ceva. Fiecare om are dreptul să ceară ce vrea, dar nu pot fi de acord. De aceea, nici nu am semnat vreodată aşa ceva. Este o minciună ordinară de campanie. Acordul are o singură pagină şi prevede că de pe 18 iulie şi până la începutul campaniei electorale şi până la începerea campaniei electorale vor fi identificate obiectivele comune în urma discuţiilor. Restul nu are nicio legătură cu celălalt document, fiecare cere acolo ce vrea”, a declarat pentru gândul premierul Victor Ponta.
Primul ministru a adăugat că „este o făcătură clasică” prin punerea alături a două documente care nu sunt legate.
„Eu am semnat o pagină, atât. Nici nu cunosc restul obiectivelor. Este o făcătură clasică prin punerea alături a două documente care nu sunt legate. Restul, ce vor ceilalţi oameni nu este problema noastră”, a fost concluzia lui Victor Ponta.
|
Acum vine intrebarea pe cate ti-o pun tie Liviu. Crezi ca Ponta intentioneaza sa desfiinteze ce aberatii vrea tampitu` ala sau nu ? Nu conteaza ca vine sau nu revine Basescu la presedentie. Deci tu crezi ca un politician ar face asa ceva ? Crezi ca ce a zis mai sus e o minciuna a lui Ponta pentru ca defapt el inauntrul lui vrea sa desfiinteze alea ?
In caz ca da cred desi traim pe aceasi planeta ocupam universuri diferite, al meu fiind ala avand radacini mai infipte in realitate.