View Single Post
Old 25 Jul 2012, 22:55   #408
cosmin742000
Guru

cosmin742000

[quote=Redy]
Originally Posted by cosmin742000:
Pai tu care esti atat de prost ca te-a prostit Basescu vrei sa te fac eu sa intelegi ceva ? ha ha ha ha

Totusi, incearca sa explici. M-ai facut si pe mine curios, mai ales ca pana acum nu m-a prostit Basescu deloc. Vreau sa vad ce mi-a scapat. Explica-te.

OK Cine era considerat cel mai rau comunist :?Stalin , Basescu a fost comunist /este ,/va fi comunist ? Da . ( nu zic ca a fi comunist este un lucru rau , mai rau e sa fii si sa nu recunosti , sau sa ii acuzi pe altii ca sunt cand tu esti , spre ex Basescu o tot arde cu Iliescu . Care e deosebirea dintre el si Iliescu (trecand peste faptul ca vreo 5 ani au fost in acelasi partid , plus ca un an au mai fost impreuna la guvernarein alianta PDL -PSD)? Iliescu era ahtiat dupa putere , Basescu e ahtiat dupa putere si dupa avere.Este Basescu mult mai rau decat Stalin ? Este mai rau si decat lepra , macar la Stalin ce era in gusa era si in capusa , nu mintea ca Basescu , nu era asa ipocrit ca el ( asta e imposibil ) nu avea atata tupeu ( si asta e imposibil) qed. M-am exprimat gresit nu am vrut sa zicmai comunist ca Stalin ca intinam numele comunistilor , am vrut sa zic un comunist mai rau decat Stalin

Cate servicii secrete aveau rusii? 2 KGB si NKVD. Cate servicii secrete au americanii ? 2 FBI si CIA . Cate avem noi? 6(sase) .La ce draq ne-or trebui atatea draq (Basescu) stie .Cine draq ne ataca pe noi , cine draq ne spioneaza , ce draq sa spioneze. Daca vrea Elvetia ne cucereste in 5 minute ( si Elvetia nu are armata), dar de ce draq sa faca asta? Serviciile secrete la noi exista numai din cauza obsesiei securiste a lui Basescu pt ca , altfel sunt total inutile ( consuma o groaza de bani si nu fac decat sa asculte telefoane , pt a usura regizarea filmelor casei de productie DNA.)Cine e seful acestor servicii secrete? Ghici ghicitoarea mea qed
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif