Originally Posted by cosmin742000:
Pai e cat se poate de simplu , cine e considerat cel mai " rau" comunist din istorie ? Stalin. Basescu e comunist ? Clar ca e , a fost si va fi ( nu zic ca a fi comunist ceva rau , ceva rau e sa fii ceva si sa negi ca esti acel ceva , tu fiind asa pana in maduva oaselor) Basescu e mai rau ca Stalin? este qed. Macar Stalin se mandrea de faptul ca e comunist , asta zice ca nu e , nu a fost vreodata etc, ce draq tre sa va mai explic atat basistii oricum nu inteleg nimik decat ce le zice lor Basescu . Pt restul nu trebuie mai mult de un neuron valid ca sa pricepi.
Cate servicii secrete aveau rusii? parca 2 KGB si NKVD. .Cate au americanii ? 2 CiA si FBI . Cate avem noi ? 6 ? ( sase si noi le avem chiar degeaba , ca nu fac decat sa manance bani si sa asculte telefoane) , ca pe noi nu ataca nici dreaq ce naiba sa ia de la noi ? Pe noi ne cucereste Elvetia ( care nu are armata in 5 minute daca vrea , dar de ce sa vrea?) Cine e sef peste cele 6 ( sase ) servicii secrete ? Ghici ghicitoarea mea.
|
Deci sa o luam pe rand.
1. Cel mai "rau" comunist din istorie e Stalin. | Ok
2. Basescu e comunist ? | Nu, nu e dar definitia mea e diferita. A facut parte din sistemul comunist si atat. A colaborat cu securitatea, da. E o lepra pentru ca se declara ca nefacand parte din sistem cand a facut-o. Asta nu inseamna ca ar crede intr-o ideologie comunista. Bine, multi ar crede ca si Iliescu e comunist dar na, nu poti sa te bati cu pedelacii in asa pentru ceva ca sunt prosti si mult prea creduli. Aia insa e o alta discutie.
3. Basescu e mai rau ca Stalin. | De unde ai ajuns la concluzia asta ? Bazata pe ce ?
4. QED. Ce ? Aberezi grav. Tot ce ai spus mai sus sunt doar niste afirmatii, una mai tampita ca cealalta. Nu ai justificat nimic doar ai afirmat niste prostii. Take a chill pill plx.
Numarul ridicat de servicii secrete poate e o ramasita de pe vremurile respective insa uiti ca Romania a fost foarte puternia din punctul asta de vedere inainte de `89 mai ales ca la granita era Rusia si Ceausescu era spericat ca or sa atace rusii. Numarul mare sau mic de servicii poate fi vazut ca un lucru benefic sau prost dar e doar o parere pe care orice Gigel de pe strada poate sa o spuna. De unde sa stiu eu daca sunt prea multe sau prea putine ? Sunt unele folosite in scop politic ? Da, cu siguranta ca sunt. Sunt toate eficiente ? Inclin sa cred ca nu dar nimeni nu are cum sa stie cu siguranta. Oricine va ajunge presedinte dupa Iluminatul va avea fix aceleasi puteri ca si el in ceea ce priveste serviciile secrete.
Mai usor cu Stalin pe scari.