[quote=Redy]
Originally Posted by cosmin742000:
Pai tu care esti atat de prost ca te-a prostit Basescu vrei sa te fac eu sa intelegi ceva ? ha ha ha ha
|
Totusi, incearca sa explici. M-ai facut si pe mine curios, mai ales ca pana acum nu m-a prostit Basescu deloc. Vreau sa vad ce mi-a scapat. Explica-te.
Pai e cat se poate de simplu , cine e considerat cel mai " rau" comunist din istorie ? Stalin. Basescu e comunist ? Clar ca e , a fost si va fi ( nu zic ca a fi comunist ceva rau , ceva rau e sa fii ceva si sa negi ca esti acel ceva , tu fiind asa pana in maduva oaselor) Basescu e mai rau ca Stalin? este qed. Macar Stalin se mandrea de faptul ca e comunist , asta zice ca nu e , nu a fost vreodata etc, ce draq tre sa va mai explic atat basistii oricum nu inteleg nimik decat ce le zice lor Basescu . Pt restul nu trebuie mai mult de un neuron valid ca sa pricepi.
Cate servicii secrete aveau rusii? parca 2 KGB si NKVD. .Cate au americanii ? 2 CiA si FBI . Cate avem noi ? 6 ? ( sase si noi le avem chiar degeaba , ca nu fac decat sa manance bani si sa asculte telefoane) , ca pe noi nu ataca nici dreaq ce naiba sa ia de la noi ? Pe noi ne cucereste Elvetia ( care nu are armata in 5 minute daca vrea , dar de ce sa vrea?) Cine e sef peste cele 6 ( sase ) servicii secrete ? Ghici ghicitoarea mea.