View Single Post
Old 25 Jul 2012, 15:53   #399
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by cosmin742000:
Pai tu care esti atat de prost ca te-a prostit Basescu vrei sa te fac eu sa intelegi ceva ? ha ha ha ha

Totusi, incearca sa explici. M-ai facut si pe mine curios, mai ales ca pana acum nu m-a prostit Basescu deloc. Vreau sa vad ce mi-a scapat. Explica-te.

Originally Posted by Twinsen:
Fratilor, sunt relatari veridice a unor marinari care care au lucrat cu el pe nava si au vazut varful unei cozi iesind din slipul capitanului Basescu. E de notorietate incendiul in care a fost implicat cand au ars o gramada de nave - iar secundul sau a marturisit apoi ca a vazut cum focul asculta de Basescu! Focul se apropia de nava Biruinta, iar Basescu doar s-a uitat la el si a bolborosit ceva ciudat, iar pupilele i s-au ingustat si s-au facut rosii ca sangele! Imediat focul si-a schimbat directia, desi nu era nici urma de briza!!! Oameni buni, sa dam jos SATANA BELZEBUTH care tine in ghearele sale Romania!!!!!

Nu. Cred ca doar Basescu ar trebui sa paraseasca locul. Ce incerci tu sa faci nu este doar ironizarea userului Cosmin pentru aberatia pe care a spus-o, tu incerci sa folosesti respectiva aberatie pentru a da deoparte tot ce a facut nea Bas si sa incerci sa faci din totul o lupta cu monstrul cosmarelor. Nu fi parsiv. In plus este un pic comic pentru ca tu esti cel care are cosmare cu terminarea democratiei si revenirea comunismului in aceasi masura cum in viziunea lui Cosmin Basescu e dracul. Nu, este un simplu om cu mai multa putere decat o poate duce si care in decursul anilor a necesiatat si mai multa putere si obedienta din partea celorlalti.

Last edited by Redy : 25 Jul 2012 at 16:03.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif