View Single Post
Old 25 Jul 2012, 14:12   #387
victor
Guru

victor

pe mine ma mira ca pdl-ul boicoteaza votul. ei ar trebui sa fie primii care voteaza impotriva lui basescu. a fost carmaci o perioada dupa care a devenit gropar pentru acest partid. a inceput treptat treptat sa isi impuna proprii oameni in ideea ca garda veche e corupta. nu ne-a trebuit mult sa intelegem ca nici cea noua nu e mai breaza. si a culminat cu un afront aberant a pus prim ministru al unui guvern pdl un......bezmetic care declara sus si tare ca e membru pnl. au fost pe net destui care au spus ca asta a pus capac la toate si ca din acest motiv parlamentul a schimbat macazul, cu boc la guvern motiunea nu trecea si nici votul pentru demiterea lui. asa se intampla cand esti jucator si te joci pana uiti cine iti sunt aliatii. a dat toti consilierii lui afara, s-a certat cu toata lumea. a spus ca nu ii place linistea. e uite ca nu avut liniste pe finalul de mandat.

pdlul are nevoie de un nou suflu si un om in frunte care sa nu aiba un basescu in ceafa. cu sau fara voia celor care il indragesc epoca lui a trecut. si asta nu e rau. noul nu trebuie sa sperie pe nimeni.

imi pare insa ca cei din pdl au o alta problema. arestarea lui nastase a deschis cutia pandorei. au tinut-o in brate pe ridzi(scuze daca stalcesc numele nu e un afront) s-a prelungit cazul ei ca si cel al lui nastase si totul parea ca e pusa batista pe tambal. cazul nastase schimba datele problemei. iata ca se strange latul in jurul lui blejnar care poate sa spuna multe. basescu la cotroceni e o minima garantie pentru ei ca nu incep si ministrii lor sa faca spa la rahova.

imi aduc aminte de un banc de pe vremea lui ceausescu. a fost arestat nu stiu ce ministru si au ineput sa il bata sa vorbeasca. cand s-a conformat omul au inceput sa il bata ca sa taca.......
And love you if I can
Renaissance

Last edited by victor : 25 Jul 2012 at 14:16.
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif