Nu am nevoie de personaje easy to swallow si nici de personaje care fac totul cum trebuie. Nu faptul ca nu a procedat corect ma deranjeaza pe mine, ci faptul ca nu inteleg de ce nu a procedat corect. Poate de vina e faptul ca sunt mai greu de cap, sau poate ca regizoarea se preocupa prea putin de aspectul asta, pentru ca are alte prioritati. No problem, doar ca atunci filmul nu o sa fie pe placul meu. Fara empatie, cu un grad foarte scazut (spre zero) de implicare emotionala filmul e o experienta destul de seaca. Ia-l si pe fiul ei, de exemplu. Are o schimbare de atitudine brusca, in urma unui eveniment...sa-i zicem inedit. Dar tu nu stii prea multe despre cum era el inainte de eveniment(lenes, apatic si cam atat) , nici nu-i intelegi prea bine schimbarea radicala de comportament. Ca sa nu mai zic de restul personajelor care-s aproape degeaba in poveste: Boxer, sotul, socrul...
Mercutio, reiese atat de clar din film incat nici macar unul din userii care i-a dat Thumbs Up nu a inteles exact despre ce e vorba. Dar ai dreptate.
(si cred ca Marie e prea blonda ca sa creada ca cersitul e singura posibilitate de a supravietui in Franta).
|