View Single Post
Old 23 Jul 2012, 10:05   #381
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Twinsen:
Liviu, in clasa mea din liceu, eram cam 3 oameni din 30 care nu copiam la lucrari, teze, teme etc. Pe vasta majoritatea a romanilor nu-i deranjeaza ca Ponta e un plagiator, ba poate chiar il face mai simpatic.

Ce sa vezi, nici eu nu copiam. Sunt vreun sfant sau ceva, la fel ca si tine. Dintre noi doi insa as paria doar pe mine ca spun adevarul. Cred ca majoritatea inteleg ca majoritatea celor cu doctorat si l-au luat in halul in care Ponta l-a luat. Deasemenea cred ca un plagiat nu contrabalanseaza 8 ani de mizerii facut de alde Base & company. Cand a fost faza cu plagiatul lui Kovesi, cu mult timp inainte ca Base sa scoata plagiatul lui Ponta nu s-a dat nimeni cu fundul de pamant, inclusiv "comisiile respective". Acum sa ignori tot ce s-a intamplat inainte si apoi sa vii aici cu pretentii ca lucrurile sa se aplice doar cui vrei tu pentru ca respectivul vrea sa il dea pe idealul tau in viata Basescu este o dovada de ipocrizie, ca sa nu spunem altfel.

Faptul ca nu ai copiat te-a ajutat in viata ? Adica asta este lucrul esential care caracterizeaza un om decent zici tu ? Crezi ca doar asa putem imparti oamenii in drepti si nedrepti ? Sa inteleg ca faptul ca a copiat este motivul care contrabalanseaza toata mafia pedelista in frunte cu Basescu ? Si daca tot ai alergie la copiat, de ce copiezi mai tot ce zice propaganda pedelista ? Crezi ca Basescu, Blaga, Udrea, Anastase, Preda, Ungureanu sunt drepti ? Furtul din banii statului sau prin pozitiile din stat puse cu mana lui Basescu nu inseamna nimic pentru tine ?

La fel cum exista trepte de pedepse in justitie pentru diferite lucruri ilegale facute, la fel plagiatul nu poate fi pus in balans cu hotia din bani publici, incompetenta, dispretul, impostura si calcarea in picioare tuturor legilor pentru ca mafia pedelista sa fie mentinuta la putere. Chiar daca nu am trai in Romania si nu am fi constienti de sistemul actual in care se iau doctorate. Pana sa rezolvi mizeria aia exista o mlastina mult mai urat mirositoare care trebuie rezolvata. Ignorarea evidentelor in atacul politic este ceea ce te face pe tine, Twinsen, un propagandist pedelist.

Originally Posted by Twinsen:
Exact asa cum eticheta de betivan atasata lui Basescu nu i-a prins deloc rau la electorat. Poporul roman pe ansamblu e plin de spagari, amatori de ciupeala, betivani, manelisti si pensionari cu gandire comunista. Astia sunt majoritatea, uita-te ce stil infect de discutie e aici, pe Internet, pe un forum de cinefili si gandeste-te ca de fapt nivelul e mult mai scazut in tara in general.

Nu nu nu. Basescu nu are DOAR eticheta de betivan. Nu il coafa. Daca tu il vezi doar ca pe un betivan este problema ta. Basescu are multe etichete, una mai rea decat cealalta. Iti aduc aminte ca mai inainte il iubeai si spuneai ca e cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania.

Stilul "infect" de discutie aici este pentru ca exista propagandisti ca tine care vin aici cu manutele si batistutele curate si incearca sa distorsioneze realitatile si evidentele in favoarea pedeleului si a lui Basescu.

Cuvintele exprima ce ai in cap, stilul exprima starea de spirit in legatura cu acele lucruri. Sunt doua treburi diferite. In cazul tau, cuvintele pe care le printezi aici fac parte dintr-o propaganda iar propaganda respectiva este infurietoare. Vezi tu, imprumutarea refrenelor pedeliste nu inseamna ca porti o discutie, te inseli. Tu nu porti un dialog pentru ca esti depasit de evenimente, tu doar repeti ce ai auzit la televizor. Ma mir cum nu ai vazut tot la televizor cum au furat aia in Parlament si cum Basescu s-a urinat un pic pe legi si constitutie in toti acesti ani. Nu cred ca nu ai vazut pentru ca mai inainte spuneai ca te uiti in gura lui Basescu cand vorbeste, deci ai luat macar act de ce zice.

Originally Posted by rifa:
Sper sa te duci la referendum si sa votezi Da. In felul asta am sa vad cati nauci avem in tara si cat de repede ar trebui sa ma car de-aici.

Aaaaa, deci daca nu iese ca tine trebuie sa te cari. A dracu democratie. Tu vrei sa ne spui ca tu ramai in tara doar daca Base ramane presedinte altfel o sa te cari afara ? Daca intradevar gandesti in acesti termeni si nu mai poti sta decat cu Basescu la butoane, cand nu ar trebui sa aiba butoane atunci regret sa iti spun dar singurul loc unde ai putea pleca tu este in Spania la capsuni. Drum bun. Totusi nu cred ca iti va place nici acolo pentru ca acolo conducatorul tarii nu hahaie, nu-i securist, nu loveste copii si nici nu se implica in jocul politic al tarii din pozitia de rege, si asta doar asa la suprafata.

Last edited by Redy : 23 Jul 2012 at 10:43.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif