Originally Posted by reivan:
DA..am fost mort dar acum m-am trezit la viata.Nu stiu cum am putut sa-l jignesc pe Basescu , dom'le e cel mai bun presedinte si Usl sunt niste nenorociti de comunisti.not!
Liviu- esti greu de cap ..tare greu de cap. Dupa ce criza politica trece , referendumul trece , anticipatele trec euro o sa scada.Si vad ca esti prea ....prea sa-ti dai seama ca euro creste si pt ca nu e sustinut de BNR cum a fost pana acum cand iprumutam bani sa mentinem cursu` fara sa ne gandim ca-i mai dam si inapoi. Dar fie..Basescu e un erou national , eu vreau sa-i fac o statuie!IARTA-MA CA AM PUS LA INDOIALA DREPTATEA TA , BASESCU , O SA IMI PUN IN CASA ICOANA CU CHIPUL DUMITALE ! Ce om bun dom'le ..ce o avea lumea asta cu el?
Apropo in 2007 1 euro era echivalentul a 3 lei. Tot din cauza comunistilor si a bunicutei a crescut pana sa vine uslas la conducere?
|
Iti place mult de tot USL. Sper ca nu esti Andrei Nastase. Am citit topicul asta mai mult ca sa rad dar cand vad comentarii de genul nu pot sa nu observ ipocrizia si ignoranta cu care unii se lanseaza in "dezbateri" politice. In Romania din pacate conversatiile politice duc lipsa de obiectivism. Fie se vorbeste din interes personal, fie din ura, fie din ignoranta, fie din solidaritate cu un fost sistem meschin si josnic. Numai bine. Sper sa te duci la referendum si sa votezi Da. In felul asta am sa vad cati nauci avem in tara si cat de repede ar trebui sa ma car de-aici.