View Single Post
Old 18 Jul 2012, 22:28   #373
reivan
Veteran

reivan

Originally Posted by Twinsen:
Originally Posted by victor:
Mai facea si niste bisnita cu produse cautate, a fost si un scandal cu o nava printr-un port francez parca, a fost sef de o agentie, nimic de zis profesional dar de vazut ce "alte" calitati erau necesare pentru asta. Oricum nimic deosebit multi au reusit profesional.
Da, nimic deosebit sa fii cel mai tanar capitan de nava din tara si sa comanzi un petrolier cu lungime mai mare de un sfert de kilometru. Toti am facut de astea.
ha da-o in masa. facea parte din guvernul lui iliescu in 90, a fost ministrul transporturilor si a pus la dispozitie trenuri pentru mineri, dar desigur la fel ca iliescu nu el personal a batut studenti....
Fals. Ministrul Transporturilor era Corneliu Burada.
presa era foarte libera si a fost tot timpul.
Lol.
uite ca nu ma dau in vant dupa politica externa dar parca nu am auzit prin alte tari europene sa micsoreze pensile, salariile, sa mareasca tvaul si sa si faca vreo 18 miliarde imprumut toate in acelasi timp. .
Tu sau eu nu suntem fini cunoscatori in finante si politica externa. Nu stim care era de fapt starea economiei si pericolele. Dar un lucru stim amandoi: presedintele nu micsoreaza sau creste pensii, salarii sau TVA-ul. Guvernul o face. E foarte hazardat sa credem ca Basescu a luat singur o hotarare atat de grea, fara sa se consulte cu experti, iar guvernul Boc a acceptat fara cracnire sa sa-o asume. Dar responsabil de gestionarea crizei economice a fost guvernul Boc.

Acum tu ai tot dreptul sa votezi contra PDL si contra Basescu la alegeri, daca ti se pare ca au gresit. Dar eu si alte milioane de oameni l-am ales la fel de democratic pe Basescu pe 5 ani. Nu pe 1 an si nici pe 3 ani. Singurul motiv valid de a organiza acest referendum e daca se constatau incalcari GRAVE ale Constitutiei. Nu ca a facut o gluma proasta cu dottore. Guvernul actual trebuia sa conduca tara si sa-l lase pe presedinte cu atributiile sale, care nu includ TVA-ul si salariile.

nimic despre crezul meu adresat catre Basel ? Ar trebuii sa-l citesti cand te duci la culcare.
reivan is offline   Reply With Quote sendpm.gif