View Single Post
Old 18 Jul 2012, 07:10   #353
victor
Guru

victor

@twinsen

ok, extremist e cam mult dar nu m-am putut abtine cand te vad ca o dai inainte cu europa cand s-a mai spus pe aici si cine poate sa asculte stirile cu atentie distributiva sau poate sa vada lucrurile cu ochelari de cal macar si nu de pirat intr-o singura directie poate intelege ca lucrurile au alta miza decat scumpa noastra romanie.

raspandac in acelasi context pentru ca pe 29 e doar vorba despre basescu, daca vrem sau nu basescu, atat. nu are legatura cu plagiatul lui ponta, cu cat doarme antonescu si nici daca felix a fost coleg cu basescu la institutia cu ochi albastrii. atat doar basescu. trece referendumul si basescu e demis, atunci si numai atunci o sa fie alegeri si de parlament si de presedinte si toata lumea va alege intre ponta, antonescu voiculescu si mai stiu eu cine. si atunci se va trage linia daca ne-au izolat astia sau eram izolati dinainte, de cand de ex ne reprezinta in parlamentul european o tripleta demna de caragiale : eba, becali, vadim.

acum alegem doar cu sau fara basescu. si despre asta trebuie discutat. nu neg ca indepartarea de la subiect este o strategie buna pentru campania lui basescu dar cred ca macar 50% din 50%+1 nu muscam la astfel de strategii.
And love you if I can
Renaissance
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif