Originally Posted by Liviu-:
Serios vorbind e mai putin important daca au sau nu argumente, oricum se rezuma la a-ti place sau nu. Pana la urma nu schimba asta in vreun fel perceptia personala asupra unui film. Sigur ca toti vrem sa vedem ca filmele la care tinem sunt recunoscute de critica si nu numai, dar RT isi respecta oricum menirea, chiar daca scorul e 90% sau 100%. Eu vreau doar sa stiu care-i consensul ca sa pot face o selectie cat mai buna a filmelor din moment ce n-am timp sa le vad haotic pe toate care apar.
|
Exact. Daca un film are 85% nu inseamna ca e nici mai bun nici mai prost decat unul de 90%. Scorurile nu conteaza atat de tare iar topurile pe procente sunt destul de stupide. Mie mi-a placut District 9 mai mult decat Star Trek dar pe RT e invers la scor.
Cred ca se poate ajunge la un consens ca filmul este unul bun avand in vedere asteptarile, care erau destul de ridicate.
Originally Posted by Kriss_Kringle:
Vrei sa spui ca daca consensul era ceva mai slab nu ai fi mers sa vezi filmul,tinand cont de reputatia celorlalte 2 si a lui Nolan de asemenea?
|
Daca era 45% tot m-as fi dus de curiozitate sa vad cum a calcat in castroane.