Tu te vezi ca fiind matur si inteligent dar nu reiese din ce vorbesti. Nu conteaza pana la urma autoportretul pe care ni-l facem decat atunci cand suntem doar noi cu noi. Oricare ar fi acel autoportret nu are insa legatura cu realitatea ci doar cu versiunea ta a realitatii, una deformata si plina de cosmare. In cazul tau nu se poate vorbi de o castigarea a experientei in timp ci doar cu un regres spre primitivitate, inlesnit de frica cu care traiesti, mai sincer sau nu. Eu tot cred ca esti postac pentru ca cealalta versiune este si mai rea.
Nu iti meriti aerul de superioritate, este doar un alt moment in care se poate vedea superficialitatea cu care te arati in aceasta discutie. Prostia nu are varste ci este cu atat mai evidenta cu timpul pentru ca arata refuzul sau incapacitatea acelei persoane de a judeca clar.
Daca il acuzi pe Danonio de inconstienta, asta cum te face pe tine, care te declari mai in varsta, atunci cand argumentele tale sunt inexistente si inabilitatea de a le justifica este evidenta cu fiecare post pe care il publici aici ? Vezi, daca iti dadeai seama ce prostii ai scris nu il acuzai pe el de inconstienta pentru ca desi el sau eu, in mintea ta, putem fi scuzati de
varsta tu nu ai nici o scuza sa te prezinti cum ai facut-o pana acum. Dar ti-am zis, pedelismul nu e o boala ci doar efectul, boala e prostia sau ignoranta. Ar trebui sa imbratisezi conceptul de postac pentru cealalta varianta este mult mai rea. Asa poti doar sa pari ca ai interese si nu doar ca faci parte din turma de oi manata de un iepure:
http://www.youtube.com/watch?v=qeuL5IGimCQ