Thread: 100 Cult Films
View Single Post
Old 14 Jul 2012, 00:33   #31
Mercutio
Guru

Mercutio

Malo, replica ta mi-aduce aminte de un pasaj de la inceputul unei carti despre studiul religiei. autorul propune zece definitii ale religiei si mentioneaza ca un fenomen complex, cum e religia, nu poate fi cuprins intr-o sigura definitie. asa si in cazul nostru, nu cred ca filmul de cult e un fenomen ce poate fi definit in mod transant, asa cum vrei tu. nu aveam de a face cu o relatie unilaterala intre cauza si efect. si daca urmaresti atent, ceea ce s-a scris aici, informatia de pe site-ul indicat de tine, ce a scris MinRep, toate astea redau in mare acelasi concept. dar cu cat citesti mai mult, cu cat te invarti mai mult in jurul subiectului, cu atat iti faci o imagine mai clara. aici nu e vorba despre right and wrong, ca si cum ce am spus eu sunt aberatii totale, ce spui tu e adevarul absolut. imi suna a disputa pe scena politica din Ro. are cineva acces la adevarul absolut? suntem cu totii ca orbii pipaind elefantul in povestea indiana. hai sa fim mai relativi s'il te plait, merci!

Last edited by Mercutio : 14 Jul 2012 at 00:37.
Mercutio is offline   Reply With Quote sendpm.gif