Originally Posted by sergiuseling:
Redy eu cred că întreci măsura. Dacă vrei să faci campanie ia-te de ce a făcut Băsescu, nu de interlocutorii tăi.
|
Cred ca m-am luat de ce a facut nea Bas destul pana acum, pe puncte. Basescu si Pedelacii nu stau acolo pentru ca asa s-au nascut ci pentru ca sunt pusi de alde Twinsen. Nici asta nu ar fi problema dar reconfirmarea hotilor se face tot de aceasti teapta de indivizi.
In plus, Twinsen e postac si imi displac postacii pentru ca dezinformeaza si mint mai ceva ca seful lor mult iubit, niste impostori. Indivizi ca Twinsen mentin asemenea lepre la conducere si sunt dezgustatori, atat cei pe care ii sustin cat si cei care o fac, remunerat sau nu. Cu prima ocazie te vor calca pe cap daca le dai putere ascestor specimene cu fete patibulare, ca sa citez un om foarte "apreciat" pe aici. La fel ca si in cazul autorului acelei fraze, sclavia si obedienta sunt bune de criticat dar bune de practicat, acesta este compasul dupa care Romania se misca.
Toleranta ar trebui folosita pentru cei care nu vor sa iti faca un rau si pusa deoparte cand vine vorba de un adevarat atac la democratie inventand praguri peste noapte si folosind toate canalele posibile de dezinformare pentru a face acest lucru. Daca era un alt partid la putere si folosea aceleasi tehnici de dezinformare il si vedeam pe Twinsen cum se dadea cu fundul de pamant ca ne facem de cacat in Europa pentru ca Gigel a zis nu stiu ce parlamentul european, nu ca nu ne face onoare o EBA sau un Gigi Becali. Indivizi fara un compas moral care denunta acest lucru doar ca lumea sa nu se uite la ei sunt josnici si nimeni nu ar trebui sa aiba rabdare cu astfel de persoane. Ei sunt doar reminescente comuniste, monumente de obedienta si impostura, gandaci ai democratiei. Ei supravietuiesc si atat, nu gandesc.
Originally Posted by Twinsen:
Originally Posted by danonino:
Situatia e urmatoarea: Basescu sa fie demis din functia de Presedinte? Da sau nu, poporul roman alege.
|
Asa e. Poporul roman va decide pe 29 iunie. De ce te te agiti ca un pepsi stat prea mult la soare?
|
Alegerea este impiedicata si ingreunata in mod voit de sistemul corupt intretinut de Bas al tau. Inca nu ai venit un exemplu cu cu un astfel de prag folosit in Europa moderna de care incerci sa pari a avea ceva in comun. Iti spune eu de pe acum, nu ai nimic in comun. Dar lasa-i pe europeni, ia justifica tu un astfel de prag impus chiar de cei care pana mai ieri conduceau mizeria asta de tara pentru apararea mult iubitului conducator. Ce considerente democratice a a avut la baza o asemenea lege, pe langa multe altele aberante, mai ales cand numarul votantilor din Romania este necunoscut avand in vedere ca recensamantul nu si-a aratat rezultatele. Chiar si asa, nu exista o alta explicatie decat mentinerea la putere a unui sistem corupt prin cei care au fost pusi ca acest lucru sa nu se intample. Ai fi bun de democrat in Coreea de Nord.
Daca rezultatul referendumului, din cauza mizeriei pedeliste, va fi invalidat atunci ne vedem in strada iar daca esti tot asa un erou al democratiei te astept si pe tine sa imi explici cum e aia cu democratia, in persoana si nu sub forma pe care o arati pe forum.