Eu stiu ca in momentul in care as fi nemultumit de un salar mic de la buget care de abia imi ajunge ca sa traiesc, mi-as pune problema care sunt prioritatile mele, daca nu cumva am gresit eu ceva si ce pot face ca sa schimb situatia tot eu. Nu as da vina pe Basescu si Ponta, ca nu ei mi-au fost parinti, nu ei au invatat la scoala in locul meu, nu ei mi-au ales meseria si nici locul de munca.
Pe "vremea lui Boc" eu aveam un PFA. La fiecare 3 luni se schimba legislatia, mergeam de la Finante la Casa de Asigurari de Sanatate de acolo la Casa de Pensii etc etc La un moment dat am zis stop si m-am angajat. Nu l-am injurat pe Boc, am analizat situatia si am facut eu o schimbare. La firma unde m-am dus, era pontaj electronic, fiecare minut contorizat. Vineri plecam la ora 18.00 fix si pana atunci chiar munceam. Daca am fost sunat duminica la 3 dimineata, m-am imbracat si m-am dus la servici. Bugetarii aceia atat de revoltati de ce nu se angajeaza la privat? Ca asa salarul lor nu va mai fi depinde direct de Boc si Ponta. Dar nu, e mult mai usor sa zici "huo Basescu, nenorocitul mi-o taiat salaruuu!!!" si apoi sa pui pe altul care te minte frumos si te fura si mai rau. Asta e, prostii vor fi prostiti mereu...
Last edited by Twinsen : 11 Jul 2012 at 15:20.
|