Originally Posted by Liviu-:
Sincer nu m-ar suprinde daca ai fi chiar Badea la modul in care stii sa porti un dialog. Te si vad bagand-o pe Anastase undeva asa cum s-a intamplat parca ieri seara cand am dat pentru 15 secunde sa vad ce chestii relevante au de spus. Nu ma mir ca asemenea mitocani prind la public.
PS: Dupa cum ma urmaresti peste tot as zice ca esti vreun fel de stalker. Cam mori de grija mea.
LE: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/efu...nte-22878.html Stiu ca-i vorba de B1, asta e, acolo am gasit declaratia omului.
LE2: "Criza citostaticelor este un eveniment indus de mass-media, au fost interese. Faptul că nu a existat un tip de morfină nu intră în competenţa CNAS. Singurii vinovaţi în criza morfinei sunt reprezentanţii ministerului Sănătăţii. Nu am putut să spun atunci din motive politice. Acum pot să o spun public. Sunt cei care trebuiau să dea avizele de import companiei importatoare de morfină. Nu sunt membri PDL. Sunt funcţionari în minister" (Duta)
|
Ba, n-a fost morfina pentru bolnavii de cancer si leucemie!!! Esti nebun la cap? Ma pis pe link-ul tau, iti dau o mie care sa ateste ce spun. Sunt mii de oameni care au trait criza medicamentelor pe pielea lor, pe sanatatea lor, pe durerea lor. Lor sa le dai linkul ala, sa le spui lor ca n-a fost criza de morfina.
Oi fi tu in aceeasi specie cu mine, dar om nu esti.