Originally Posted by Liviu-:
Ce-i interesant e faptul ca Euro a crescut cu 0.17 lei din 23 decembrie 2009 pana la 27 aprilie 2012 cand a fost dat jos guvernul Ungureanu. Asta inseamna perioada in care PDL a guvernat singur (ma rog, cu UDMR, UNPR si minoritati). Din 27 aprilie pana azi Euro a crescut cu 0.14 lei. In doar 2 luni leul a pierdut teren aproape cat in 2 ani si jumatate in conditiile in care perioada asta a fost relativ ok fata de criza in plin prin care s-a trecut in anii trecuti. Asta e ca un "fun" fact. Si mai interesant e ca a crescut cu 0.065 in doar 4 zile, deci o treime din cat a crescut in aproape doi ani si jumatate. Si o sa creasca mai tare dupa ce-l suspenda azi pe Basescu. Ar putea sa se bata politic mai discret, ca nu ei resimt cresterea Euro.
|
Tu esti sanatos la cap?scuza-ma ca te intreb. Toate tarile din Europa care nu folosesc euro s-au depreciat in favoara lui. Nu se intampla numai la noi , ci sila unguri , polonezi etc.
In domeniul asta sunt bine informat. Si da , e nromal ca leul sa se deprecieze cand e criza politica , cum e acum la noi . Daca te uiti atent vezi ca inaintea alegerilor moneda locala a unor tari scade in putere.
Si nu se depreciat in aia 2 ani si jumatate pentru ca a fost ajutat de banca nationala a romaniei ceea ce acum ar fi stupid sa se intample.Si msurile de austeritate impuse de Basescu sunt cele mai dure din Europa , cu toate ca cu cateva lune inainte sa taie salarii ,pensii si sa mareasca TVA-ul el spunea pe la TVR ca nu are de ce sa taie salrii , pensii si ca ar fi impotriva constitutiei asta.Esti indoctrinat pana peste cap ! Dupa ce criza politica va trece linisteste-te tu leul nu o sa se mai deprecieze. Deasemenea cursul valutar al moedei euro creste si pentru ca dolarul american ii cam sufla in ceafa. Si UE nu vrea asta. Si chesia asta se mai intampla si din cauza ca Grecia , Spania si Italia cer ajutor de la FNI . Dar deh , noi vorbim asa sa ne aflam in treaba.
OFF : Nu pot eu sa schimb mentalitati , nimeni nu poate , nu pot sa va arat voua mai mult cat rau a facut Basescu si jegosii lui ca Udrea tarii. Voi stiti cati bani a furat Udrea din banii nostrii?
Nu putem noi astia mai nromali ca gresiti pentru ca sunteti prea indoctrinati de TV. Eu nu ma uit la Tv , prefer sa am opiniile mele. Sunteti la fel de greu de schimbat din pct de vedere al mentalitatii ca oamenii care spun ca pe vremea lu Ceausescu era bine.
LAter edit.
Cat de nenorocit sa fii sa spui despre criza citostaticelor e indusa de mass media?Bai nenorocitilor lesina oameni si mor de durere in spitale pentru ca nu au morphina si voi spuneti "Criza citostaticelor e infuenta mass-media " ca au existat interese?Asta spune tot despre admiratorii lu` Basescu. Nu-mi vine sa cred ce caini de oameni traiesc in Romania.