View Single Post
Old 05 Jul 2012, 21:52   #133
reivan
Veteran

reivan

Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by reivan:
adica nu ...ca nimeni nu va fi atat de prost

Poate nu ai realizat, dar asta deja se intampla. Si nu le-au trebuit decat o saptamana sa fie mai prosti. Dovada e reactia in masa din afara Romaniei.

Reactie in masa? A fost un jurnalist spaniol care a avut o bursa platita de statul roman la o universitate din Romania , a carui impratialitate o pun la indoiala , o jurlanista cu un nume fantuzesc dar care este reportera Radio Romania Actualitati la Bruxelles , Ambasadorul Americii in Romania care inca mai spera ca romanii sa cumpere avioane de la americani ( si ca o paranteza , in America e cea mai nedemocratica democratie din lume) si un avertisment al cancelarei germaniei care nu spune ca nu e bine ci doar sa avem grija sa fie bine.
Pe langa asta , pe la Bruxelles niste oameni importanti ai parlamentului European , chiar cei care il conduc au criticat fosta opozitie din Romania , actuala putere pentru ca nu au spus pana in acest moment nimic despre incalcarile fostei puteri actualei opozitii ale constitutiei.

Ai auzit de vorba same shit other cow? Se aplica , dar macar nu o vad pe Udrea cum face curu` mare din banii mei , nu vad cum Basescu spune ca nu se taie salarii si nu se va apela la FNI ca dupa doar 2-3 luni sa se taie salarii pensii si sa creasca TVA-ul pentru un imprumut la FNI.
Reactie in masa.Masoara-ti cuvintele.

@Twinsen
Intr-adevar , Basescu stie perfect sa gestioneze rolul de victima. Cat despre demitere si sondaje? Cel mai bun sondaj ar fi sa ne leam dupa alegerile locale acolo unde PDL si-a furat-o grav. Scorul nu va fi strans. Iti spun va fi undeva la 70 % - 30 % . Daca Balga , Videanu & co se vor chinuii putin poate va fi chiar un 69% - 31% ! Si cred ca romanii si-au luat prea multe palme de la Base & compania ca sa il mai aleaga odata. Daca asta se intampla eu imi iau bilet de avion in Pakistan , ma fac musulman si raman acolo sa cresc capre!

Last edited by reivan : 05 Jul 2012 at 21:57.
reivan is offline   Reply With Quote sendpm.gif