Originally Posted by Twinsen:
Da, am vazut. Era si o demonstratie anti-Basescu, de zece ori mai mica decat cea pro-Basescu.
USL a pierdut deja. Daca Basescu va fi mentinut de popor, sunt terminati. Daca reusesc sa-l dea jos, poporul se va simti razbunat. Iar pana la alegerile din noiembrie votul negativ se va intoarce impotriva celor care guverneaza. Asta insemna setea de putere si lipsa de rabdare.
|
Iti place sa crezi ce spui dar nu cred ca in adancul tau crezi cu adevarat. Daca ma insel, atunci Dumnezu cu mila. Te rogi la toti sfintii sa fie asa dar vei fi dezamagit.
Nu i-am numarat pe cei care protestau intr-un fel sau altul, nici nu am urmarit evenimentele. S-a vazut la alegeri ca nu sunt doar aia din piata. Nu ajung autobuzele PDL pentru cat vot negativ exista in tara.
Nu iti spun sa nu speri, chiar te-as sfatui sa o faci cu mai multa ardoare ca pentru ca dezamagirea sa fie cat mai mare si sa simti un pic presul de sub picioare daca tot pui atata inima in apararea unor nenorociti care fac furt in parlament. Cand rezultatele vor veni si fantezia ta s-a fi terminat, ma voi amuza uite asa: