Originally Posted by Twinsen:
Revenind la lucruri serioase, in seara asta am vazut la televizor cum USL-ul a reusit sa aduca oameni in strada si sa transforme PDL-ul dintr-un partid hulit si aflat la pamant, in aparatorul democratiei. Ganditi-va daca acum o luna, dupa alegerile locale ar fi fost macar de imaginat asta. Go USL!
|
Confuzi membrii PDL cu "oamenii care au venit sa ia apararea democratiei" venind de mana cu cei care au calcat-o in picioare, cu pedelistii. Fie membri fie prosti, nu exista o a treia alternativa. Toti mafiotii s-au imbracat in alb. O comedie si inca un show care a aratat cat tupeu au acesti hoti sa se vanda si sa isi schimbe culoare a 3-a oara dupa cum le convine. De data asta nu le mai merge, mai ales intr-un oras ca Bucurestiul unde numele Udrea si Basescu produc alergie. Vor fi scuipati afara mai devreme sau mai tarziu, sper ca mai devreme.
Ce spui tu mai sus poate fi interpretat in felul asta doar de simpletoni si dupa cum stim, simpletonii inghit multe asa ca nu mi-as face eu probleme prea mari in legatura cu perceptia mitingului pedelist la care a participat lepra ai de Ungureanu(amandoi), pana la urma acolo s-au dus toti mafiotii PDL deci s-a dus dracu si manaria pe care vroia sa o faca Ungureanu asta pentru ca el independent nu face doi bani si nimeni nu se uita la el daca nu este sustinut politic de masinaria PDL.