Originally Posted by reivan:
Crezi ca oamenii nu vor sa munceasca?
|
Da. Am si eu in familie asemenea oameni. Poate ai uitat de perioada cand unii renuntau la ajutor social doar pentru ca trebuiau sa-si miste fundul sa mature o strada. Ai si tu dreptate, or fi persoane care vor si n-au unde, dar sunt multi lenesi. Majoritatea vor calea scurta, sa munceasca cat mai putin pentru cat mai multi bani si cand nu primesc asta se plang ca sunt altii de vina. Zilele astea am fost in sesiune si s-a intamplat sa intru in discutie cu unii colegi de serie cu care discut mai putin. Vorbeau cu atata nonsalanta (desi nu ne stim prea bine) de faptul ca nu le-a mers bine net-ul sa copieze sau ca n-au avut timp sa afle prin telefon decat cateva raspunsuri. Uita-te la "revolutionarii" prezenti non-stop in Piata Universitatii de cateva luni. Acum Ponta le mareste leafa in semn de multumire ca sa frece menta in continuare. Printre multele rele ale PDL-ului au existat si unele intentii bune: scaderea asistatilor sociali (sa nu mai primeasca bani de la stat orice pierde vara), scaderea numarului persoanelor pensionate abuziv pe caz de boala, se dorea si scaderea numarului de "revolutionari" (o activitate civica pentru care nu trebuie sa fii platit daca nu ti-ai pierdut in proces capacitatea de munca). Mai tii minte persoanele care stateau in carciuma in timp ce altii, veniti din afara, munceau pentru ei in cazurile de dezastre naturale? Da, de acord, sunt oameni care vor sa munceasca si n-au unde, dar sunt multi si in situatia inversa.
Originally Posted by reivan:
Esti un jeg si ma abtin sa nu te injur.
|
LE: Ma gandesc sa te ajut putin, ca poate nu ti-ai dat seama unde bat:
http://dexonline.ro/definitie/%C3%AEnjura