Originally Posted by Twinsen:
Ca sa fie clar, eu am spus ca voi vota cu PDL si Basescu. Nu am spus ca imi place PDL sau ca sunt fan a lui Basescu. Aleg cel mai mic dintre rele.
@Redy
Sper ca esti foarte tanar...
|
Cu ce anume balansezi ce s-a intamplat pana acum ca sa ajungi la concluzia "raului cel mai mic" ? Avand in vedere predictiile tale apocaliptice nu cred ca balanta aia e altceva decat frica si nimic mai mult. Ion Creanga a fost un geniu ca altfel nu scria "prostia omeneasca" si multi ani dupa ce nu a mai fost pe acest pamant cuvintele lui sa rezoneze atat de bine. Incredibil, ce minte a avut Creanga.
iti readuc aminte de ai zis + pollul la care ai participat:
Originally Posted by Twinsen:
Am votat Basescu & PDL la ultimele 2 alegeri. Voi vota PDL si anul asta, l-as vota in continuare pe Basescu daca ar mai avea dreptul sa candideze.
|
Si intotdeauna raul cel mai mic este PDL, nu-i asa ? How convenient. Asta este si unul din lucrurile cele mai infioratoare, impostura de care dau suporterii PDL. Sunt sigur ca sunt destui in Syria care considera ca Assad e raul cel mai mic la fel cum Ceasca era raul cel mai mic in calea capitalistilor cei rai. La fel cum oamenii batrani se umilesc si se imping pe la moaste. Romanii nu au un respect de sine prea mare si in ultimul timp nu s-au facut prea multe progrese pentru a crea unul. Schimbarea puterii politice vad ca iti este straina si iti e greu sa te adaptezi. Incearca, nu-i asa rau. 49,99% dintre romani au avut un presedinte pe care nu l-au ales. Crezi ca situatia aia putea sa mearga pana la infinit ? Dar nu-i nimic, tu stampileaza acolo cu PDL. Noaptea cand iti mai vin in ganduri imgainile cu mitocania[tm], hotiile si incalcarile grave ale democratiei in perioada de sub nea Base, nu trebuie decat sa te gandesti decat la tornadele si inundatiile care or sa vina odata cu schimbarea lor. Atunci totul e mai usor si orice ai pune in balanta va iesi ca raul cel mai mic. In felul asta poti sa dormi si tu linistit pentru ca altfel ai fi la fel de indignat ca si mine ca si altii. Sunt destui care aplica acelasi mecanism sa voteze cu celelalte partide, nu esti unic, esti chiar ordinar.
Maine poimaine mai scoate din buzunar pe unul ca MRU, "independent" si dependent de banii de la companiile de petrol, printre alte, pe care vi-l va arunca in fata acest sistem mizerabil preluat si imbunatatit de la Bombo. Iar voi ca niste cetateni onesti va veti duce sa puneti stampila pe oricine mai scoate din caciula PDL. Asta pentru ca PDL va tine de testicule si stie cum sa va miste de pe o poiana pe alta ca doar a preluat masa de ovine pe care PSD-ul o conducea pana in 2004.
@Twinsen
Nu-i destul ca ma scuipa in cap PDL-ul si proganda lor bazata pe frica acum incepi si tu ? Cu varsta castigi informatie de aia este dezamagitor daca te consideri atat de "matur" cu atatea cunostinte pe care le-ai strans pana acum incat sa crezi ca poti sa cataloghezi pe altii "tineri la minte". Incredibil ! Vezi ca vine BAUBAU -ul in Noiembrie. Sa nu te manance, mai ales daca s-au gasit niste idioti de pe afara sa dea din gura fara sa stie ce se intampla aici in afara de propaganda sistemului intretinut de cel care trebuie sa se care.