View Single Post
Old 05 Jul 2012, 09:13   #99
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Twinsen:
Liviu, chiar vrei un nou mesaj de 3 pagini?

Spre deosebire de linkuri pe post de sperietori de ciori. Daca ai ceva de sustinut, sustine. Dar din pacate nu ai. Sa stii ca nu esti primul pedelist cu care vorbesc. Stiu cum actionati, cum ganditi si ca nu aveti nici o legatura cu nici o ideologie ca doar neamul asta nu a stat sub comunism atata timp degeaba ? Unii si atunci ridicau pancarte cu nea Ceasca la fel cum cei de azi se inhama la o conducere autoritara cu o propaganda incredibila. Dispretuiesc astfel de sclavie "intelectuala" la fel cum erau aia care il pupau pe Bombonel in fund si vroiau ca ceilalti sa taca din gura. Tin sa iti reamintesc ca pana in 2009 Basescu nu a existat si nu facea decat sa danseze cu tiganci pe la mare. In 2009 a calcat tot in picioare si a fost reales, lucrul asta dandu-i mai multa putere si "mandat" sa creada ca e vreun zeu ceva, lucru care nu a facut bine nimanui.

In legatura cu ce zice un nene din strainatate nu pot decat sa rad. Am rude si dincolo de atlantic care in capul lor ei cred ca Europa va fi musulmana in urmatorii cativa ani din cauza propagandei de acolo. La fel se intampla si cei care se dau cu fundul de pamant acum.

Iti aduc aminte ca iarna trecuta niste oameni au fost acolo si au cerut ceva iar doar din cauza acelei presiuni s-a schimbat puterea in parlament. In multe locuri in internetul din Romania se folosesc aceleasi metode de propaganda bazata pe prostie pentru scopurile politice ale unora.

Faptul ca nu am intalnit un pedelist intreg la cap nu inseamna ca nu poate fi unul, dar nu am dat de vreunu pana acum. Nu este un atac la persoana. In al doilea rand cand spun sa nu vorbesti prostii, te-as ruga sa nu comentezi folosind o gandire selectiva pentru ca fie o folosesti pentru ca ai avut probleme de memorie, probleme medicale, fie ignori respectivele evenimente de hotie in parlament, printre altele. Tin sa cred ca doar alegi sa ignori ce nu iti place, aratand astfel ca doar esti susceptibil si deja inregimentat la propaganda celor putini pentru a continua sa ii scuipe in cap pe cei mai multi.

Originally Posted by Twinsen:
E atat de tipic romanesc lucrul asta. Grosolania si mitocania acceptate si deseori chiar apreciate.
Cum ziceam inainte, va stiu pana la maduva. Am zis inainte ca pedelistii nu s-au nascut cu gene ironiei. Tu imi vorbesti mie de ce este tipic romanesc si cat de grosolani si mitocani sunt romanii ? Ai uitat de Anastase si dispretul aratat de PDL care nu vroiau sa accepte decizii judecatoresti ? Dar de faptul ca Base fura telefoane si o faceau pe aia tigana imputita, sau cand ii facea gaozari pe unul sau altul ? Sau cand loveste copii la mitinguri electorale ? TU esti cel care a spus mai sus ca pune stampila din convingere pe niste mitocani si acum acuzi pe altii de ceea ce tu defapt sustii.

In legatura cu CCR si cum nu se atinge nimeni in Germania ? Ai fost in Germania ? Eu am fost. Nu am vazut cozi la moaste si nici tigani ca la CUrcani care se bateau sa voteze. Oare sistemul ala si civilizatia aia e diferita ? Hmm. Dar te-ai gandit tu la asta ? Nu. In statele unite in New York dreptul celor care sunt homosexuali sa se casatoreasca este recunoscut ca un drept al omului. Hai sa se propuna si la noi asa ceva sa vedem daca iese.

Sistemul din X sau Y tara este specific acelei tari. La fel cum democratia nu o sa infloreasca in Irak la fel aplicarea unui sistem din afara nu aduce aceleasi rezultate iar schimbarile se fac in GENERATII. Asta inseamna ca toti de pe aici vom fi demult viermi pana cand se va ajunge la ceva care TINDE spre ce exista acum in Ungaria spre exemplu. Daca tu crezi ca poate fi substituti orice sistem si aplicat orunde si va avea aceleasi rezultate inseamna ca nu te-ai aplecat destul asupra subiectului. Nu e neaparat vina ta ca lucrurile ce tin de democratie sunt mai complicate si necesita un studiu suplimentar si probabil ca nu ai timp dar ar fi macar de bun simt ca atunci cand afirmi ceva sa aiba o minima justificare logica.

Tin sa iti reamintesc ca sustii mentinerea la putere a unu nenorocit care si-a batut joc de constitutie de nenumarate ori. In acelasi fel sustii mentinerea la putere a unu partid care pus in dificultate in legatura cu hotiile lor eu au continuat sa te scuipe in cap cu orice ocazie si acum incearca sa nu moara si sa isi asume, ca niste impostori ce sunt, miscari civice inexistente cand ei furau la masa mare.

Nimeni nu se naste prost dar in cursul vietii, ignorarea evidentelor si poate si o gandire critica neevoluata poate sa puna intr-o pozitie dificila pe cineva. Trebuie sa recunosti ca majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta isi traiesc viata blocati in ideile altora care vor sa ii miste intr-o directie sau alta mananduri emotional pentru castigul lor personal. Cei care cu adevarat au impis societatea umana in fata sunt putini. Democratia in Romania nu a fost instaurata ca apoi Bombonel, Udrea si alti jegosi sa ma calce in picioare in timp ce ma mint in fata luandu-ma de prost. Nu sunt prost si nu sunt nici sclav. Iti aduci minte de cum i se pupa mana lui Boc si ii se stergeau pantalonii lui Basescu in 2009 ? SCLAVI, toti care vreti sa nu exista nici o schimbare sunteti niste sclavi, sclavi ai acutalei putere in aceasi masura in care in 2004 existau sclavi ai lui Bombo care in loc sa plece in Congo se vedea si el boier pe plantatie.

Democratia nu se mentine neschimand oameni si dand mandate de prelungire a marioneteleor din justitie. Cine crede asa este pierdut umanitatii. Cunostiintele in legatura cu democratia sunt reduse la romani, in special la cei care vor ca lucrurile sa stea la fel de frica irationala de schimbare. La fel cum copii se speriau de Bau bau la fel sunt astia care canta moarte democratiei pentru ca niste hoti nu mai sunt la cascaval si ca vor altii care sa il manance. Singura putere a oamenilor este sa actioneze si astfel s-a ajuns in situatia asta de acum, pentru ca oamenii au rectionat dispretului si hotiei mafiei PDL. Propaganda asta cu pierderea democratiei este doar o strategie de a ii duce pe cei mai simpli dintre noi intr-o panica indusa pentru ca hotii de ieri sa fie si hotii de maine. Ce democratie frumoasa ar fi aia unde nimic nu s-ar schimba.

Nimeni nu se naste sclav de aceea sclavia mi se pare mai respingatoare decat prostia desi ele sunt strans legate.

Last edited by Redy : 05 Jul 2012 at 18:30.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif