Quote:
poate are si dreptate sa aiba un astfel de ton, nu stiu, e modul lui de a vedea lucrurile
|
Pacat ca e cam tarziu pentru mine sa plec dintr-o tara unde un moderator vede un mesaj plin de atacuri la persoana si jigniri, iar apoi conchide ca "are si dreptate sa aiba asa un ton". E atat de tipic romanesc lucrul asta. Grosolania si mitocania acceptate si deseori chiar apreciate.
In articolul pe care l-am postat scrie: " "În Germania, nerespectarea unei decizii a Curţii Constituţionale este de neconceput. Cum să faci aşa ceva? Este imposibil!", a afirmat eurodeputatul german. Germania a fost unul dintre aliaţii României în privinţa admiterii în spaţiul Schengen, însă Ferber apreciază că şi acest obiectiv este pus acum sub semnul întrebării.". Nemtii astia nu inteleg insa ca fiecare are modul lui de a vedea lucrurile. Am colegi educati si inteligenti care apreciau azi ca e perfect normal ca au fost schimbati presedintii Camerelor, mai ales "antipatica aia de Anastase". Li s-ar fi parut perfect normal sa fie schimbati si judecatorii de la Curtea Constitutionala, cum afirmase foarte clar Crin, lucru evitat in ultimul moment doar datorita reactiilor foarte dure din Europa. Daca asta e atitudinea asa-zisilor intelectuali, chiar nu mai ai ce sa ceri de la oamenii simpli.