View Single Post
Old 04 Jul 2012, 20:37   #105
chuckyfan
Guru

chuckyfan

Eu nu consider Lilja 4 ever say Y tu mama tambien arthouse ci drame foarte bine regizate. De ce nu-mi place / nu suport arthouse-ul...nu pentru că n-aș reuși să înțeleg anumite chestii dintr-un astfel de film, consider că sunt destul de inteligent pentru chestia asta dar pentru mine filmul înseamnă: 'chestie care te face să te simți bine, te amuză, nu te plictisește'. Nu cred că scopul filmului a fost acela de 'hai să regizăm filme cât mai greu de înțeles, să încercăm să exprimăm ceva atât de subtil încât nici noi să nu ne dăm seama ce am încercat'. La fel ca și teatrul, filmul e o formă de entertainment. Când mă uit la un film, nu vreau să gândesc ( cu mici excepții ), vreau să mă simt bine. Deci, n-am nimic cu cei care agrează astfel de pelicule, poate într-o zi când n-o să rămână absolut nimic de vizionat în afară de arthouse voi da o șansă genului. Până-și mai face apariția ceva pe placul meu, o să continui cu filmele de grad B....Z cu ninja, vârcolaci, monștrii din plastilină, măicuțe și chuck norris pentru că tre' să se uite cineva și la alea.

Mă tot gândesc ce să propun când îmi vine rândul, ca să am măcar un thumbs up

Last edited by chuckyfan : 04 Jul 2012 at 20:41.
chuckyfan is offline   Reply With Quote sendpm.gif