Am citit doar prima pagina si mi-a sarit in fata ce a zis Twinsen deci m-am referit la el dar in general tot ce am spus despre oranjgutani se aplica tuturor care ridica pancarte PDL-ului.
Un exercitiu bun in a nu ramane blocat in nume ideologii si alte aberatii este sa urmaresti un pic discutiile si rivalitatile politice din alte tari unde legatura emotionala este mai mica. Asa in Romania gasesti destui care au orgasm cand PDL/PSD/PNL castiga sau cand pierd. Eu nu sunt asa de entuziasmat cand castiga unul sau altul si nici nu vad apocalipsa in viitorul apropiat. Alea sunt doar sperietori ca sa iasa unul sau altul.
Eu nu am intalnit pana acum un om normal la cap care sa sustina PDL-ul. Nu sunt inconjurat de astfel de specimene desi stiu cativa. Inteleg ura pentru PSD, Iliescu, PNL, PPDD etc. Votul negativ are logica si ura pe viata pentru o formatiune sau alta e o realitate. O reactie ce cateodata poate fi normala sau irationala dar de aici pana in a ridica monumente unor hoti ca astia de la PDL cum mai incearca unii pe aici e drum lung.
Astia care se vaita aici in legatura cu CCR au cunostiinte reduse sau zero in legatura cu sistemul democratic si cum a fost el format. Am mai gasit unii revoltati ca iese la vot 5-4 si ca de ce nu iese 9-0 sau alte aberatii. In America, spre exemplu, exista aceasi problema, care nu va fi rezolvata niciodata si republicanii si democratii se plang de CSJ la fel cum o fac si astia. Cine crede ca trebuie sa stea drept fie e prost fie nu este informat destul. Asta nu inseamna ca nu are dreptul sa isi dea cu parerea dar nu ar fi rau ca oricine vorbeste de CC sa ridice capul din nisip si sa vada ce se intampla si in alte parti. Nu cred ca democratia americana sufera pentru ca un Gigel sau altul acuza deciziile curtii. Pana si Base a facut-o deci bocitul asta la CCR este de o imbecilitate extrema, sau ignoranta.
Ia verificati ce zic republicanii pentru ca a trecut initiativa lui Obama in legatura cu mandatul in ceea ce priveste asigurarea de sanatate si aplicarea ea ca taxa sau penalitate.
Exista informatii pe internet, folositi-le mai ales cand sunt discutate subiecte mai serioase ce au legatura cu organizarea statului. Nu multi dintre noi ajung singuri la niste convingeri sau nu se nastem cu destula empatie pentru a ne pune in pielea celui care nu are atata putere si astfel unii pot fi influentati de opiniile lui Gigel sau Costel iar internetul/portalurile romanesti este plin de jegosi care ii sustin pe unii sau pe altii din pozitia de "bloggeri/scriitori/jurnalisti independenti".
Posta Liviu pe threadul de ICJ un articol scris de Cristian Ghinea. Se poate verifica descrierea din articol sa vezi cu ce se ocupa "individul". Intrii pe pagina CRPE si vezi cu ce se ocupa si care este domeniul de activitate, cand a fost infiintata si de ce apoi ei spun ca lucreaza cu: EurActiv, Hotnews, Realitatea FM, România Liberã. Nu e destul de clar cum sta treaba ? Iti dai seama cum micutul impreuna cu alti micuti "lucreaza" ei pentru a face din Romania un "actor coerent" in UE. Cine crede ca securitatea a murit pentru ca nea Ceasca s-a dus repejor in cosciug nu poate fi decat debil. Sunt multe interese reprezentate prin acesti "experti" care lucreaza cu "anumite" institutii "media". Bine, in capul unora securitatea inseamna PSD si atat, si in general cine i se opune securistului sef Base, dar aia sunt prosti si nu mai pot fi recuperati dar este impresionant numarul de "experti" care lucreaza impreuna pentru mentinerea unor impostori in sefia statului pentru ca nu e asa, aia nu sunt securisti pentru ca asa zic ei ca nu sunt, lol. Aparatul de propaganda care a furat alegerile in 2004 si in 2009 la presedentie nu vrea sa piarda puterea si cam asta e tot. La brutarie, Bombonel ii asteapta. Cu Ridzi s-a racit, cu Kovesi aia care trimitea emailuri lui Tapalaga s-a racit. Aia nu era de rahat, nu se pune si nu se aduna. Stacheta mizeriei a fost ridicata de PDL la un asa nivel incat USL isi permite mai multe decat ar trebui dar cum am zis mai inainte, nu am resurse de empatie pentru Base si clica. USL va da cu botul de ciment mai incolo sau mai curand, nimeni nu e de neinlocuit si nimeni nu sta pe viata.