View Single Post
Old 03 Jul 2012, 19:09   #42
Twinsen

Twinsen

Pentru mine un film spaniol facut acum 40 de ani de un anume Victor Erice e obscur. La fel pentru 99.9% din oameni. Turneul asta are in mod expres intentia de a a se adresa tuturor, nu doar cinefililor.

Nu am criticat nici un moment filmul pentru gradul sau de popularitate. Chiar ar fi excelent daca de undeva ar aparea un film complet necunoscut si ne-ar placea tuturor. Dar am afirmat si sustin in continuare asta, ca orice film obscur sa zicem ca intentie, adica care are o poveste neclara pe care fiecare o umple conform "imaginatiei", va beneficia de recenzii in care e vazut ca o capodopera sau cel putin ca un film foarte bun.
Originally Posted by Namaste:
Una e sa ataci filmul propus (pentru ca preferi alt gen de filme/nu l-ai inteles/ai pretentii mai mari/filmul are pretentii prea mari, etc.), alta e sa ironizezi partenerii la discutie. Daca nu ma insel, Twinsen e si organizatorul acestui turneu. Faina mostra de fair play
Filmele sunt in turneu pentru un schimb de idei si opinii. Daca sunt organizatorul turneului asta nu inseamna ca sa-mi pun brusc o masca si n-o sa mai zic sincer ce cred. Nu imi sta in obicei sa atac partenerii de discutie si n-am facut-o nici aici.
  Reply With Quote sendpm.gif