View Single Post
Old 24 Jun 2012, 01:02   #4
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by loud.rocks:
parca da senzatia aproape de parodie

Asta pentru ca e o parodie (si nu numai). Si nu e singurul film in care Bong combina mai multe genuri (cu succes).

Originally Posted by loud.rocks:
Si inca o chestie care tin minte ca m-a deranjat intr-o oarecare masura era felul in care aveau loc crimele: toate victimele erau femei, imbracate in rosu, ucise doar cand afara ploua (si parca mai era vorba si de ceva la radio, dedicatii ale crimnalului, stuff). Am eu o problema, sau chiar e imposibil, cu exceptia unei coincidente de proportii uriase, ca acele crime sa aiba loc exact in conditiile prezente in film?

Nu e deloc o coincidenta. Criminalul trimitea cereri postului de radio sa dea o anumita melodie in zilele ploioase. Zilele respective erau cele in care el alegea sa ucida. Victimele erau femei din motive extrem de dificil de dedus: barbatii sunt mai greu manevrabili si violarea lor s-ar putea sa nu fie o placere prea mare. Chestia cu hainele rosii era oarecum o coincidenta, de altfel nu toate victimele purtau asa ceva, doar primele 3.

LE: Cand am zis ca e parodie nu ma refeream la faptul ca ar parodia genul asta de film sau ceva asemanator, ci ca parodiaza lumea reala, deci un cuvant mai potrivit ar fi satira.

Last edited by Liviu- : 24 Jun 2012 at 01:14.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif