View Single Post
Old 24 Jun 2012, 00:52   #3
loud.rocks
Guru

loud.rocks

Si eu l-am vazut cu mult timp in urma, tin minte insa ca mi-a placut, dar nu in mod deosebit.

"Reuseste sa terifieze si sa amuze in acelasi timp" - cred ca exact in aceasta privinta as fi preferat o alta abordare. La subiectul pe care-l propune si la felul in care este tratat, filmul parca da senzatia aproape de parodie (spre final schimbandu-se insa complet situatia). As fi preferat un thriller de la un capat la altul, eventual umorul sa nu depaseasca cateva replici ironice sau una, doua scene care sa amuze.
Si inca o chestie care tin minte ca m-a deranjat intr-o oarecare masura era felul in care aveau loc crimele: toate victimele erau femei, imbracate in rosu, ucise doar cand afara ploua (si parca mai era vorba si de ceva la radio, dedicatii ale crimnalului, stuff). Am eu o problema, sau chiar e imposibil, cu exceptia unei coincidente de proportii uriase, ca acele crime sa aiba loc exact in conditiile prezente in film?

Per total mi-a placut filmul, cele scrise mai sus au fost singurele minus-uri care m-au deranjat intr-o mica masura totusi. In rest filmul e foarte bun, iar ca entertainment e excelent.

Nu stiu inca daca-i thumbs up sau nu votez deloc (thumbs down in niciun caz), dar astept sa vad si celelalte pareri.

Last edited by loud.rocks : 24 Jun 2012 at 01:07.
loud.rocks is offline   Reply With Quote sendpm.gif