Originally Posted by Liviu-:
Oameni buni, nu va mai chinuiti in halul asta. Modalitatea asta de a vedea un film nu-i deloc sanatoasa. In primul rand e vorba de lipsa de respect pentru film si in al doilea pentru timpul vostru. Personal consider o prostie chestia cu o ora. Pentru mine exista doar ai vazut filmul (tot, pana la capat) sau nu (aici intra: nu l-ai vazut deloc, ai vazut 10 min, 30 min, 2h, 5h, dar nu tot). Un film se numeste vazut atunci cand e vazut pana la final. Sunt atatea filme care construiesc spre ceva si abia pe final intelegi directia exacta in care vroiau sa mearga, iar tot ce a fost pe ecran pana atunci capata un sens (filmele astea sunt vazute foarte diferit la o a doua vizionare). Daca nu va place ceva si nu aveti oricum rabdarea sa-l vedeti pana la capat mai bine renuntati direct (si pentru ca suntem in turneu: votati negativ dupa oricat ati vazut).
|
sunt de acord cu tine. si daca e cazul sa prelungim discutia despre cat timp ai nevoie ca sa vezi un film si sa emiti o parere demna de a fi luata in seama, despre el, mai bine sa deschidem un topic separat despre asta.
ideea a fost a lui T. am observat la el, nu stiu daca si alti useri au aceeasi pretentie de la un film, ca, daca nu este captivat din primele 15 minute, greu suporta vizionarea pana la final. nu stiu ce asteptari are el de la un film, sau doar le banuiesc. nu cred ca e cazul sa-l acuz de superficialitate,dar,un film, chiar daca plictiseste de moarte in prima jumatate de ora nu poate fi abandonat daca totusi, calitatea lui artistica promite si indeamna sa fie urmarit pana la ultimul cadru.
in ceea ce priveste regulile acestui concurs, el doar le-a propus. noi le-am acceptat implicit, atunci cand ne-am inscris in concurs.