View Single Post
Old 15 Jun 2012, 19:02   #6
Liviu-
Film Dissection
 
Liviu-
 
Join Date: Dec 2008
Location: Vaslui / Bucuresti
Posts: 3,106
Mi se pare ca faci niste afirmatii pentru care nu ai nicio baza. De exemplu am citit pe undeva ca Patapievici oricum avea de gand sa renunte la terminarea mandatului, adica in 6 luni. Daca e adevarat o parte importanta din acuzele tale (tinerea de functie, faptul ca a facut-o pentru bani) sunt nefondate si poate dovedesc chiar contrariul.

Nu vreau sa-mi dau prea mult cu parerea despre chestia asta pentru ca sunt in necunostinta de cauza... si se pare ca si tu esti, poate nu la fel ca mine, dar nu indeajuns incat sa judeci.

Recunostinta oricum pare sa existe din partea multor persoane:

http://www.filmreporter.ro/15-06-201...e-se-intampla/

http://dilemaveche.ro/sectiune/dilem...tioneaza-brici

http://www.contributors.ro/reactie-r...du%C8%99-rece/

http://www.contributors.ro/cultura/s...ural%E2%80%A6/

http://www.contributors.ro/cultura/u...arii-pe-scari/

Inainte sa continui iti recomand sa citesti si parerile astea, macar pentru informatii temporale despre ICR cum ar fi modul in care se pare ca functiona pe vremea fostului conducator si modul in care a functionat sub HRP.

Cea mai importanta intrebare e urmatoarea: daca intr-adevar ICR a functionat foarte bine sub HRP de ce sa schimbi lucrurile?

Legat de chestia cu biletele si ce ai mai zis tu, nu stiu cat din chestiile respective intra sub autoritatea ICR. De ce n-ar intra sub puterea Ministerului Culturii? Nu stiu, doar pun intrebarea. Nu cunosc exact atributiile fiecaruia, poate de asta si trebuia masurata activitatea mai degraba prin ce s-a facut si prin cum s-a facut.

Last edited by Liviu- : 15 Jun 2012 at 19:10.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif